Zawody w freelansie
szczeki_yyyhmm nie wiem jak dla ciebie ale jesli ja widze jakis skok gdzie po ladowaniu jest jakis zakret a na przod drzewa to bym nie skakal bez przedniego bo po takim skoku przedni pozwoli ci wrazie czego wychamowac przed tym zakretem. Ja sie nie przypiepszam poprostu przedstawiam swoje zdanie na owy temat
Sklep Rowerowy Biketopia - http://biketopia.pl
-
- Kontakt:
20. Najdluższy damper
21. Najbardziej odwrócony amor (do tych którzy jeżdżą po mieście z modyfikowanymi Dorado i Shiverami)
Moim faworytem jest 15 latek który przyjechał kiedyś do Sosnowca i bujał sie po parku z SUPER MONSTEREM w sztywnej konie w integralu i w zbroi ;) popłakałem się ze śmiechu...choć rower fajny
21. Najbardziej odwrócony amor (do tych którzy jeżdżą po mieście z modyfikowanymi Dorado i Shiverami)
Moim faworytem jest 15 latek który przyjechał kiedyś do Sosnowca i bujał sie po parku z SUPER MONSTEREM w sztywnej konie w integralu i w zbroi ;) popłakałem się ze śmiechu...choć rower fajny
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
najwiecej cool nalepek na bike'u
najlepszy tuning RST (do dyspozycji 3 naklejki Marzocchi,technika dowolna)
najwiecej stuffu zwiazanego z fr/dh - czapki,plecaki,smycze
najlepsze podswietlenie diodami
a na final
battle - najlepsze tricki danego zawodnika ,kazdy ma 5 min...do gadania
najlepszy tuning RST (do dyspozycji 3 naklejki Marzocchi,technika dowolna)
najwiecej stuffu zwiazanego z fr/dh - czapki,plecaki,smycze
najlepsze podswietlenie diodami
a na final
battle - najlepsze tricki danego zawodnika ,kazdy ma 5 min...do gadania
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
poprostu ilosc naklejek na biku, t-shirtach itp... albo wymowki jak mowił szczeki...:)..u nas swego czasu był gosciu ktory mowił ze na lajcie robi 180.. a jak przyszło co do czego to mowił cos w stylu" nie dzisiaj nie zorbie 180 bo noga mnie boli jak ostatnio robiłem backflipa:P... a pozatym ta grawitacja:/"... hehe przemega gosciu:D
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
-
- Kontakt:
nie sikaj zeby byc freelanserem musisz spelniac wiekszosc punktow a nie tylko jeden :D
btw: w wawie jest taki czlowiek o xywie "wujek" on to dopiero niezle historie/kity ludziom stara sie wcisnac - zreszta niech inni co mieli z nim stycznosc przytocza tu kilka jego sciem :D
odrazu bedzie smieszniej :)
btw: w wawie jest taki czlowiek o xywie "wujek" on to dopiero niezle historie/kity ludziom stara sie wcisnac - zreszta niech inni co mieli z nim stycznosc przytocza tu kilka jego sciem :D
odrazu bedzie smieszniej :)