ROCKY MOUNTAIN RMX a RM7

cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

aha chodzi dokladnie o RM7 FR 2003
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

jak w malowaniu Wade simmons to dla wygladu warto :P ogolnie rama jest super, choc brak sztywnosci i wahacza przeraza czasem.

jesli jest to twoje marzenie to kupuj i napewno bedziesz sie cieszyl jednak zawsze musisz pamietac ze rama ma pewne minusy tak wiec ladowanie bokie ( ostrym bokeim ) moze sie zle skonczyc niestety.

sam sie dlugo zastanawialem nad rm... i jak bede mial kase i mozliwosc to RMX w malowaniu w kanadyjskiego liscia wpadnie w moje rece :D

3000 to troszke duzo jak dla mnie jak za RM7 ale jesli stan igla ... to decyzja nalezy do ciebie :>
www.hcfr.pl !!
cosin
Kontakt:

stan igla za dokladnie 700$USA czyli jakies 2400zl ze sterami, sztyca, 2x sprezyna do foxa RC(podobno niewiele jezdzony, koles zlamal noge czy cos....o ile mozna wiezyc....). kurde to jest moje marzenie ale co to ma do rzeczy jezeli ramka ma mi sie polamac czy tez pogiac. nie wiem jakie sa roznice w wytrzymalosci poszczegolnych rocznikow to jest rocznik 2003 FR czyli szare malowanie....
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
cosin
Kontakt:

dokładnie....
cosin
Kontakt:

kurde to teraz się już poważnie zastanawiam na zakupem tej ramy...czy nie odwołać wszystkigo.... :/ KUR WA!!!!!
Bkillah
Kontakt:

podoba ci sie to kupuj.. twoja decyzja. tak samo moge powiedziec co ci sie w dh teamie/compie ******* czy gt Dhi race, czy w konie stinky...
www.hcfr.pl !!
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Bkillah
Kontakt:

KorreS dokladnie :> jezdzilem na takiej ( dokladnie na nalezacej do vanderhama :P ) i mi sie podoba niesamowicie ...
www.hcfr.pl !!
cosin
Kontakt:

kurde malowanko niezle.....ale sadze ze nie zrezygnuje z MOJEGO UKOCHANEGO RM7!!!! niech sie pierdoli ile zechce!!!!! i tak go nie puszcze... to jest mój ideał, jak się coś spieprzy to naprawie i tyle.... Jezeli moj Spec FSR staruszek wytrzymuje to RM7 tymbardziej. :D
Braciakow 2h
Kontakt:

Post autor: Braciakow 2h »

Kupuj. Moj kumpel jeździ od chyba 4 lat na RM9 i jej nie oszczędza (dropy, dirty itp). Nic sie złego z nią nie dzieje.

PS. Sam będę w podobnym położeniu wiosną. Też będę kupować ramkę. Już mi chodzą po głowie: RMy, Norki, Santy itp.
Bike Brothers
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

sam mam taki system zawieszenia u siebie, ale dołozyłem jeszcze gorne belki, zeby wahacz był sztywniajeszy... i jest sztywny i to tak fest , kołem nie idzie ruszyc w zadna strone.
A system dzwigni sprawia, ze nawet taki z pozoru dziadowski damper jak dnm burner rc , chodzi w niej jak 5th, zreszta nich wam sie bkillah wypowie :)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
birol
Kontakt:

aha, tu macie link do fotki mojej ramy:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=542433
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Bkillah
Kontakt:

no coz przyparles mnie do muru i powiedziec musze ze masz fajna ramke :> pracuje ... no kurde a jak ma pracowac skoro to BFR :> ... IDEALNIE :D
te "badyle" co je szumnnie belkami nazywasz na zywo nie wygladaja az tak zle ;p ale bez byloby normlanie mistrzowo :D no ale niestety ( jestem ich wrogiem i musze przyznac :P) dzialaja swietnie. wahacz jest po maksie sztywny... choc moze to dzieki 3 mm sciance :P

a dnm burner rc jest dziadowski nei tylko z pozoru ... ale mi sie podoba ":P
www.hcfr.pl !!
birol
Kontakt:

no :) dobra odpowiedz :)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio ja tez bym kupowal. Chciales miec to sobie kup.

Ja chcialem armageddona, i kupilbym nawet jakby byl polamany. Sie pospawa, a marzenia sa tego warte ;)

Do tego praca rm7 wyjatkowo mi sie podoba, smiem twierdzic ze to chodzi prawie tak dobrze jak army z obcietym skokiem :) Naprawde jest super.

Sam chcialbym miec taki rower.

A ta Cad rmx , zajebista, gdyby nie ten fox dh40, syfny ten widelec po maksie. Juz pomijam mase i wytrzymalosc... Co za pojeba maja tam od kolorow? Jak mozna amor pomalowac na szaro jak rynna :| Bleeee

Ohydnie to wyglada. Jak lampa na ulicy ;/ A i sam amor ma filigranowe poleczki i jest z dupy. Ja w niej widze czarniutkiego monstra 2002 ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
birol
Kontakt:

a ja widze foxa bo jest bardzo ładny ! proporcjonalny i w ogole, a to ze mało wytrzymały czy cos, to mozliwe, a i kolor rynny tez bajerancki, chce sobie kupic firanki takiego koloru.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

MaxDamageDA ufam ze sie znasz na rowerach i wiem ze masz dobry rower ale moze bys pokazal jak wykozystjesz ten swoj czolg jakies dropy itp bo cay czas sie wypowiadasz ale chyba jezdezisc na roweze to ty nichuja nie potrafisz jesli jezdzisz na podobnym poziomie do ktorego masz stwozony rower to sory zwracam chonor ale jak jezdzisz nim po bulki i do dziewczyny to sory ale c ipka z ciebie pozdro
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

a fox jest piekniutki ladniejszy od klockowatego avalansza ;D i pewnie mocny bo fox to chyba ostatnia dobra firma amorow jaka zostala na rynku
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
ODPOWIEDZ