Prezes1990 pisze:muchomorek che che kup se chopie zooma z trexstara mmowie ci idento jak w czolgo czyli zaden elo nara ziom
albo mi sie powinieneś się przenieś na forum DEHA, bo z tego cowiem to jezdzisz w "DEHA" i wogole masz zajebiscie odpowiedni sprzet do twojego DEHA ziom :] buhehehe
Było,było,bylo milion razy,no i na *** sie cieszysz i tym bardziej smiejesz z kumpla. Pragę rowniez aby ktos cos zrobil z Prezes1990 bo robi tylko burdel na forum i wkurwia ludzi.pzodro 600 z gory dziekuje i pzodrawiam
Ale co marudzicie jak to nie jest amor do latania. Ja w ten dzień co się połamał chciałem jechać na hopy. Jeszcze nie brałem kasku bo tylko sobie wyszedłem pojeździć na luzie. :P
Qubek ty chlopie to masz jaja prawie jak arbuzy. Bo wiesz w dzisiejszych czasach to nieama srania po krzakach jestem z toba i caly tim DH-polska jest z toba a te palki niech sie paulja tak samo jak pompujace pedaly narka pozdrawiam i kocham was moi wielbiciele pa pa pa piszcie niekyjcie swej tozsamosci pomozcie mi zwalczac te syfy chodzace po forach i odpisujace kazdemu gierkowi no to moze tyle tej pogaduchy natemat wlasciwyc wypowiedzi uzydkownikow i ich psow. dziekuje dobranoc wam zycze profesjnaliscie i inne komunisci. nartqa bo rowerem to by bolalo a ja niechce was bic bo ja jestem zwykly tomeczek z bielska bialej. wpadajcie do tej miesciny bo rozdaja darmowego pura w plynie w hipermarketach a jak dokuppisz jeszcze jeden to rower trexstar qua cos tam gratis a wiecie dh i trex to podstawa jeszce raz pozdrawaim i w spokoju was niezostawiam. tyle......
a ty ufik ciulasku niemilosierny lepiej idz spac bo muminki juz spia od godziny teletubisie tez wiec idzi juz bo nic niewnosisz tylko srosz po krzakach
tak korcze z rozna nieprzewidzialo ci sie ciulasku to do ciebie ty kosmonaltu od nawet nie 7 bolesci bo a wiesz co ci powiem ze w konkursie na najwieksza pierdole zajabys 2 miejsce bo taka jestes pierdola saska ze nawet niedostaniesz pierwszego ty ciulasku od 7 nieszczesc
ufik ty mastodoncie co rowerek z 4 kolkami jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania lepiej zalatw sobie doskonaly rower trexstar qua co tam a bedziesz gosc i dostaniesz puszke konserw z sardynkami norweskimi(made in china)
Ty pisz ciulasku pelnym zdaniem bo ludzie niewiedza co maja odpisywac na twe durnoty ktore nawet kolo gona stac niemoga bo sa tak oblesne jak twoje czeresnie