dartmoor vs dragstar

Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

Jeśli ci nei zależy na lansie to bierz draga napewno troche na nim pojeździsz , jeśli jestes taki jak johny GT to jej nie kupuj bo będziesz miał niestrawności ;)
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Coilerdh jeśli masz draga i uwazasz ze jest to super rama to bravo..
spotkajmy sie na zawodach w milanówku to moze zaprezentujesz cos ??
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

jezu kurwaaa jak widze LF graga to żygać mi sie chce
www.bikes-shop.pl
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ale pierdzielicie glupoty,boze jak tak mowicie to mi sie niedobrze robi. dawidek13-14 kolego kazdy dragstar wytrzyma wiecej niz twoj chucker czego jestem pewien stu procentowo,to ja jak patrze na twego chuckera to mi sie zygac chce.johny GT,kolego powiedz mi z jakiej paki uwazasz,ze to gowno,ja pierdole,pomysl czlowieku czasem,tych ramek jest w grom,duzo ludzi je katuje i nic a to,ze ci sie lakier nie podoba to twoja sprawa,malowanie ejst dupne,ale co do wytrzymalosci ramki nie kluc sie jak sie nie znasz,sprobuj wyprodukwoac cos tak rownie wytrzymalego za 440zł jak dragstar to sie okaze. Dartmoor to dla mnie ulepszona wersja pointa z pionowymi hakami i inna glowka,moze i ma troszke podobna geometrie do a-gagna ale z pewnoscia to nie jest to samo jak niekotrzy uwazaja. Klotni i sporow bylo juz wiele,ale niestety pomimo malowania i duzego wyboru tanich ram na anszym rynku dragstar pomimo swej wiekowosfci nadal wygrywa i to z duza przewaga,widze,ze wam to nie pasi,ale taka jest prawda.Proponuje zakonczyc ten topic bo nie ma on racji bytu dalej.pozdro600(Moja wypowiedz jest tylko i wylacznie moim zdaniem i nikt nie spowoduje,ze ja zmienie,wswojej wypowiedzi nawiazalem rowniez do wielu wypowiedzi inncyh uzytkownikow,takze wiec moja wypowiedz zawiera rowniez z grubsza wypowiedzi innych0pozdro600 again
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
maniacdh
Kontakt:

Post autor: maniacdh »

ramy dartmoora to jest pomieszanie draga z pointem i coś jeszcze dodane od dartmoora
tanio kupię hayes hfx 9 hd
Bikes_Shop
Kontakt:

japierdole zygac mi sie chce bo tego jest kurwa wszedzie!!A tu sie mylisz LF jest słabszy po 1. GT to jest zajebista firma i znana bardzo dobrze wszystkim jezdzcą i nie pęka tak szybko jak leader fox i w tych samych miejscach ... oj temat z dupy porownanie małego ziemniaka z dużym :)
www.bikes-shop.pl
johny
Kontakt:

nie chodzi tu o malowanie!! przecierz mozesz sobie zmienic kolor ramki w kazdej chwili!! chodzi tu głownie o wygląd z przyjemnościąjazdy czyli o GEOMETRIE i o to jak na różnych komponentach rower wygląda!
DRAGOM mówimy nie!
moim zdaniem mysle ze znam sie lepiej niz ty, chociaz moze sie myle.. ale ja oceniam po jeździe a nikogo na LF kto by wymiatał to nie widzialem i długo nie zobacze bo sie poprostu nie da
taka jest prawda, nieraz bolesna..
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

Ja mam draga i jestem bardzo zadowolony, mam 16" dlatego ze mam 182cm wzrostu i na 14 bym sie zaduzo meczył ;P a co do dartmoora- pęka -_- przynajmniej mojemu koledze peknał. A draga niewidziałem peknietego. Chociaz te z roku 2005 pekaja! najczesciej od samej jazdy! w moim miescie pekły juz 2 :/ ale 2004 sie trzyma... :D:D

pozdro
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

johny GT podobno twój gt chucker pękł ? Gdzie?
<M|A|R|C|I|N>
Kontakt:

Post autor: <M|A|R|C|I|N> »

Jak bym miał wybierać draga i dartmoora to wziąłbym draga. Jak trzymałem dartmoora to miałem wrażenie że go zgniotę gołymi rękami (może dlatego że mam Dangerous mike'a) a poza tym u jednego gościa nie da się obrócić kiery o 180 stopni bo amor trze o dolną rure.

Z kolei na dragu w Ustce jeżdżą niemal wszyscy bikerzy. Może lakier jest słaby ale jak lakier się skruszy to rower jeździ a jak alu się skruszy to rower nie jeździ :P. Niektórzy do dragów dawali juniory - nie wiem ile to żyło ale jakiś czas na pewno :D.

A sam jakbym miał brać ramę do 500 zł to wziąłbym DC prodigy johny bravo (jak proponowali wyżej koledzy forumowicze). DC może mają wady ale tej kasy są warte na pewno. Pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
sun.
Kontakt:

Hmmmm,nie widziales nikogo wymiatajace na dragu a tak sie sklada,ze ja tak,znam wiele osob co napierdalaja na tych ramach takie wyjebcze triczki,ze nawet nie umiesz sobie uswiadomic,jak sie chce to mozna,a prawda w oczy kole widze,niestety dragi sa obecne na naszym rynku i nie znikna pomimo wad sa to zajebiste ramy,co do tego czy sie znam czy nie bym polemizowal,ale klucil sie nie bede,twoje zdanie najmniej mnie obchodzi. Co do slabosci draga to jakos nie sadze aby ta rama byla slaba,widzialem i pekniete chuckery,ale ta rama jest za krotko na naszym rynku,niestety ciagle drag prowadzi chociaz prodigy wypuscilo mu abrdzo dobrego konkurenta bo johny bravo jest to naprawde ciekawa rama i poodbno mocna.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
sun.
Kontakt:

Hmmmm,nie widziales nikogo wymiatajace na dragu a tak sie sklada,ze ja tak,znam wiele osob co napierdalaja na tych ramach takie wyjebcze triczki,ze nawet nie umiesz sobie uswiadomic,jak sie chce to mozna,a prawda w oczy kole widze,niestety dragi sa obecne na naszym rynku i nie znikna pomimo wad sa to zajebiste ramy,co do tego czy sie znam czy nie bym polemizowal,ale klucil sie nie bede,twoje zdanie najmniej mnie obchodzi. Co do slabosci draga to jakos nie sadze aby ta rama byla slaba,widzialem i pekniete chuckery,ale ta rama jest za krotko na naszym rynku,niestety ciagle drag prowadzi chociaz prodigy wypuscilo mu abrdzo dobrego konkurenta bo johny bravo jest to naprawde ciekawa rama i poodbno mocna.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Ziomel
Kontakt:

Post autor: Ziomel »

ja polecam johnny bravo!!!! :D
Chociaz kolega ma dartmoora 15 i nie narzeka, a inny ma draga 16 i tez nie narzeka.
Oboje sa zadowoleni.
HAKUNA MATATA
i już się nie martw az do końca swych dni :):D:P
Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

johny GT , co ma rama do tego czy ktoś wymiata czy nie ? Nie twierdze że drag to jakaś super rama ale w swojej klasie cenowej jest bdb. To ze masz coś lepszego nie znaczy ze tansze ramy są do niczego , bo nie są. I nie jeden typek by cie zaskoczył swoimi skilami , a ma draga bo go na nic lepszego nie stać...
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
johny
Kontakt:

jaco ja nie mam chuckera!! ;/
Coilerdh czy ktos na niej wymiata czyli czy da sie z niej wyciągnąc ponad 100% mozliwości, zauwaz ze najlepsi jeżdzą na najlepszym sprzecie, czyli oczekują ze sprzęt ich nie zawiedzie..
reszte sam se dokończ
pozdro
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

johny GT a no tak ty masz co innego
johny
Kontakt:

ja mam ruckusa I-drive 1.0 :P
Bikes_Shop
Kontakt:

kupiles go z allegro , czy ty go sprzedawales ??
www.bikes-shop.pl
johny
Kontakt:

nie kupowałem z allegro, ani nie sprzedawalem
ODPOWIEDZ