A tam komplex.
Po prostu podoba mi sie, jak to dziala ;) Strasznie mnie to kreci i uwielbiam czuc jak to podemna pracuje. Co w tym zlego.
Co do zakompleksienia, na pukncie ktory sugerujesz - bez obaw, nie narzekam. A inne kompleksy mam i to mase, w dodatku mam tak cholernie niska samoocene, ze szkoda gadac , ale to juz inna bajka
Takim rowerem mozna sie naprawe swietnie bawic. Do tego dodaje on pewnosci siebie.
Ja nie trawie wydawania kasy na sprzet, ktory szybko przestaje dzialac, dlatego zlozylem sobie taki, a nie inny.
A o tych ziemniakach to juz mowilem 100 razy. Kiedys uwazalem, ze niektorzy pieknie wszysztko gasza ple ple ple... Naogladalem sie mase filmow i gowno. Widze, ze oni po prostu puszczaja sie z czegos, wala jak ja pierdole, jebniecie jest ogromne i sprzet albo to zniesie albo nie...
Fajna rozkmina :D
-
- Kontakt:
taa nie ma nic ciekawego ... dorwalem sie do NWD glownie po to zeby zobaczyc tego dropa... to taka jakby superprodukcja rowerowa :) pokazuja tylko najlepsze wyczyny wiec nie pierdolta ze to jest ******* ! rower ma taki bo widocznie inny bylby za *******! skoro tak zdecydowal to tak jest w rzeczywistosci i nie sadze zebyscie sie znali lepiej niz koles ktory jest slawny na caly rowerowy swiat !!!
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
glupota troche, ciekaw jestem na ilu takich rowerach siedziales skoro tak piszesz? ja nie znosze duzych fulli (150 skoku z przodu i z tylu to absolutny max) a jakims cudem rower maxa zaliczam do najlepszych i dajacych najwiecej przyjemnosci z jazdy rowerow ktore mialem okazje ujezdzac. tak wiec dopoki na cos podobnego nie wsiadziesz, nie wymyslaj bo takich karpielow w polsce (geometrycznie, bo apocalypse raczej nie ma) jest niewiele a watpie ze miales z takim stycznosc.Sedrik pisze:Max, ten bendera jest choojowy...i na choooj sie nadaje...a jesli krecą Cie takie rowery do zeskoczenia z 2m. kamyka, to z całego serca Ci gratuluje, i troche współczuje, ale sądząc po Twoim uwielbieniu tych "wielkich" amorków, łatwo zauważyć pewnien komplex :P :D
www.trialshop.pl