czy karbon jest rakotwórczy ???
-
- Kontakt:
no proste ze jestes glupi
ps a tak apropa jakby pisali w gazecie ze amerykanscy naukowcy odkryli ze karbon jestrakotworczy to bym sie nie zdziwil
SiEmQ karbon to karbon.... nie ma roznych odmian sklad chemiczny jest zawsze taki sam tylko ulozenie wlukien i gestosc zywicy jest rozna( moia siostra miala wlasnie materialy na politechnice i mi wytlumaczya)lol
ps a tak apropa jakby pisali w gazecie ze amerykanscy naukowcy odkryli ze karbon jestrakotworczy to bym sie nie zdziwil
SiEmQ karbon to karbon.... nie ma roznych odmian sklad chemiczny jest zawsze taki sam tylko ulozenie wlukien i gestosc zywicy jest rozna( moia siostra miala wlasnie materialy na politechnice i mi wytlumaczya)lol
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
e debile karbo jest to włukno węglowe i ono nie jest szkodliwe rakotwórcza jest rzywica dokładnie rzywica epoksydowa kóra prz procesie o0brubki wtedy jest rakotwórcza po wyschnieciu
jest nie szkodliwy ale w sumie chciałem sprawdzić czy coś się znacie wychodzi na to że to są same ludzie które mają góra 16 lat i wasza znajomość ogrzniacza się do nazwy northshore
jest nie szkodliwy ale w sumie chciałem sprawdzić czy coś się znacie wychodzi na to że to są same ludzie które mają góra 16 lat i wasza znajomość ogrzniacza się do nazwy northshore
ee wiesz latasz jak martwa kuropoatwa u nas lepiej spadają martwe gołebie człowieku jak się nie znasz to się nie odzywaj fajne foto na pikbiku zobacz jak się lata
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=572322
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=572322