VERY FAST BIKE:D

freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

aha nie ma za co ...
tak apropo ta hayabusa ma caly tyl od gsxr1000 a dodatku ejst ona zrobiona na streetfightera..pred.max nie okreslona ale napewno duzo powyzej 300 ... zauwazcie ze nei ma owiewek (jhest tylko crossowa malutka) zwykle scigacze maja spore owiewki z szybami..nie mam pojecia jak ten swir utrzymal sie na moto.hardcore
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

freeride 46 no dzieki ale nie idzie tam zadnych filmow sciagnać nie wiem czemu:/
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

widziałem jush

fajny ten motorek skoro przy 300 km\h wyrywa na gume
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

daj spokoj :D

ja sie dziwie ze on przy takiej predkosci potrafi sam usiedziec na tym motorze:D
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Laczek, masz rajce, jest, nazywa się Tomahawk, ale niewiem czy wogóle chciali to produkować, czy było to tylko prototyp. Koła miał większe niż w rowerze a tarcze hamulcowe troszeczke tylko mniejsze (sic!) Teoretyczna prędkość tego czegoś z jedną osoba to było około 500km/h.

A z drugiej strony to poco miliby robić całą tą otoczke, zę to ma 500 hp??
http://dhcyc.pinkbike.com
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

no tomahawk to sie ponoc zastanawiali czy go sprzedawac i kto to kupi ... a jest wlasnie ktos pisal wyzej motorek co sie zwie Y2K.

Motor Y2K. Skonstruowano go w firmie Marine Turbine Technologies w Luizjanie, wyprodukowano jedynie dziesięć egzemplarzy tego pojazdu. Cztery znajdują się w Stanach (właścicielem jednego z nich jest miłośnik motocykli Jay Leno). Trwają obecnie prace nad wybudowaniem jedenastej maszyny tego typu.

Ekipie udało się uzyskać pozwolenie na wykorzystanie tego motocykla, o którym mówi się, że jest najszybszy na świecie – i nie bez racji. W wykonanej z włókien węglowych karoserii tkwi turboodrzutowy silnik Rolls Royce Allison 25O-C18, skonstruowany jako napęd dla śmigłowca. Ma moc ponad 300 koni mechanicznych, dzięki niemu Y2K przyspiesza od 0 do 365 kilometrów na godzinę w zaledwie 15 sekund. (Teoretyczna prędkość maksymalna tej maszyny wynosi 400 kmh).

http://www.bikez.com/bike/pictures.php?id=20021
ODPOWIEDZ