erenes video
-
- Kontakt:
:O
Klasa sama w sobie, nie ma co sie rozdrabniac. Widac do czego mozna dojsc.
Przypomina mi sie bardzo wkurwiajacy text z wormsow, kiedy to zabraklo 0.01sek do zrobienia czegos :D "Practice make perfect" ;]
A te skoki na chopach, nagrane i wykonane tak, ze normalnie lekkosc wykonania bije lekkosc z jaka sobie pierdze... Ja pierdziele, totalny lajt chop tu chop tam...
Masakra
Klasa sama w sobie, nie ma co sie rozdrabniac. Widac do czego mozna dojsc.
Przypomina mi sie bardzo wkurwiajacy text z wormsow, kiedy to zabraklo 0.01sek do zrobienia czegos :D "Practice make perfect" ;]
A te skoki na chopach, nagrane i wykonane tak, ze normalnie lekkosc wykonania bije lekkosc z jaka sobie pierdze... Ja pierdziele, totalny lajt chop tu chop tam...
Masakra
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
buahha, to żeś dał komentarz. Skacze dirty ale trików nie robie. O pierwsza hope zawsze tyłem zahaczam i w druga dzire wpadam bo nie wyhamuje. Roweru rzucac nie umiem wiec laduje w dziure albo na przednim kole. Adrenaline podbijam na dirtach, bo mi nie wychodza i czuje sie jak ***** :) KOmentarz pewnych prosów: (..) triki na dircie nie są twoja mocna strona, a 360 na stoliku nie bedziemy komentowac (...) buaahah. I to własnie czuje :) Nie ma czym sie podniecac, zostaje na płaskim (flat barspins) streecie.MaxDamageDA pisze::O
dupa.