Co to jest snake?

KUSKI
Kontakt:

Post autor: KUSKI »

Ufik pisze:snake-bite= przebicie detki w dwoch miejscach przez obrecz
anti-snake= wystepuje w sun rimsach, chodzi o to ze obrecz nie ma ostrych krawedzi tylko takie szerokie (patrz. DW i DW albo kazda szeroka fela:)
i jeszcze vauletta!:]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

tak oczywiscie,jak masz dabel traka to nie zlapiesz snejka
nie ma mowy

anty snejk to jedno wielkie go.wno zeby tylko sie ktos zajaral i kupil obrecz i mogl kozaczyc przed innymi"oooo widzisz,mam anty snejka,jestem taki cool i goracy,daj 5 zeta to bedziesz mogl mnie dotknac"
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

EVANGELION idź sie pierdolnij pod pociąg, widać nikt cie nie kocha, po to jest forum żeby pytać a nie czytać takie głupie wypociny jak piszesz! JAK NIE MASZ CO ROBIĆ TO SIE SIUSIAKIEM POBAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

gnoju ja mam 2 razy wiecerj lat od ciebie i wkurwiają mnie twoje glupie topici i wypociny
jadzie !!
xxxxxx
Kontakt:

Zajebiście, to jest ogólnie może 3-4 topik :/:/
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

Kaente pisze:tak oczywiscie,jak masz dabel traka to nie zlapiesz snejka
nie ma mowy

anty snejk to jedno wielkie go.wno zeby tylko sie ktos zajaral i kupil obrecz i mogl kozaczyc przed innymi"oooo widzisz,mam anty snejka,jestem taki cool i goracy,daj 5 zeta to bedziesz mogl mnie dotknac"
Jesteś zjeb a nie "dorosły człowiek" a double track nie ma anti snake bite, który jest systemem zajebistym i działającym bardzo dobrze, a to co napisałeś pod koniec to może tobie kazano płacić za dotykanie (pedał czy aż tak obleśny ?) a co do duro to jest to dobry amor (cena/jakość) i dzięki temu amorkowi dużo ludzi nie musi mieć 1.5 koła na jakiegoś jebanego shermana ...
MaxPower1994
Kontakt:

Post autor: MaxPower1994 »

ale co to jest snake na rowerze, bo ja jeszcze nie zrozumiałem, wytłumaczycie mi, plose, plose, plose...
!!!! MAX DH FREERIDER HARDCORE TO THE BONE TO JA !!!!
EVANGELION
Kontakt:

jezelii twierdzisz ze duro to zajebisty amor to musisz miec fajnie w domu.A poza tym jest to amor dla ludzi ktorzy nie mają kasy (bo nigdzie nie pracuja)a chcą wytargac na te czarne gowno pare panien.Kto pracuje ten ma na shermana !!!!!!!!!!!!
jadzie !!
EVANGELION
Kontakt:

Jeszcze dopisze ze to typowy amor do szlifowania krawęzników.A do tego ramka dragstar.To juz tworzy zajebisty zestaw dla dziecka ktoremu spodobalo sie niskie siodelko w rowerze.Zastanowcie sie co piszecie .Jezdzilem juz na takim rowerze jak wy jeszcze mieliscie gluty pod pizdą i nie wiedzieliscie co to jest ,takze uszanujcie zdanie kogos kto sie w to bawi od dluzszego czasu
jadzie !!
Cinek
Kontakt:

Post autor: Cinek »

EVANGELION W domu Cię biją, że na wszystkich aż tak najeżdżasz??!!
Wiesz nie każdego stać na coś porządnego. Ja dla przykładu nie lubię shermanów, bo mi się za nic nie podobają. Kumpel ma duro i dragstar i jest dobrze, jakoś nie widzę problemu zadawać się z takim kolesiem. Każdy jeździ na tym na czym ma. Skoro jesteś taki czepialski to ufundujesz ramy i amorki polskim bikerom co?
Co do tematu;]
Snake to jedna z bardziej denerwujących rzeczy;] Ostatnio dobiłem o ostatni schodek i mimo, że nie poczułem obręczy to było sssssssssss:(. A w domciu 2 przecięcia obok siebie;] Dlatego najlepiej jest mieć zjazdówkę dętkę mocno napompowaną;] Teraz powinno być dobrze, przynajmniej u mnie :P
no risk no fun
http://tiny.pl/5mc4
xxxxxx
Kontakt:

Cinek Dobre są rubeny DH , po 19zł , miałem różne ale tych jeszcze nie pociołem a mam je z 3 miesiące z tyłu i z miesiąc z przodu.
Cinek
Kontakt:

Ja mam kendy zjazdowe za 29zł sztuka do opon 2.6. To jest problem zmieścić w oponie 2.3:PPP Ta dętka waży ok 600-700g:PP I było spoko. Nie miałem super miękkiego ani super twardego tyłu, no i byłu ssss. Dlatego teraz mam i tył i przód twardy dla bezpieczeństwa:PP
no risk no fun
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

EVANGELION jakies kompleksy??????

ten topic jest tak samo prymitywny jak ty
-widzisz jak to forum sie nazywa??? dla poczatkujacych

lans na 14 calowej ramie z amortyzatorem DURO
-na tym tez mozna zajebiscie wymiatac

gnoju ja mam 2 razy wiecerj lat od ciebie
-glupi staruch
-a ty byles kiedys mlody???

Kto pracuje ten ma na shermana !!!!!!!!!!!!
- ja pracuje i jakos nie mam na shermana dziwne co?

chca wytargac na te czarne gowno pare panien
-<LOL>

takze uszanujcie zdanie kogos kto sie w to bawi od dluzszego czasu
-ale ty jestes popierdolony i twojego zdania szanowal nie bede idz sie utop
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

a co do snejkow to kiedys pomiedzy detke a opone mialem wlozona taka oslone neoprenowa od rury to tez jest nieglupie groszowe rozwiazanie
skutecznosc moze byc
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

Kaente i tu sie mylisz po pierwsze "dabel trak" nie ma anti-snake'a:p tylko ma ja DW i SW hahaha
po drugie nie musi byc napisane ze akurat ma ten system bo wystarczy zobaczyc czy fela jest szeroka i czy ma szeroke krawedz feli(wieksza powierzchnia do przeciecia) a jak mi wiadomo DT nie jest super szeroki://
hahaha
a co do vuellty, to niby ma bo pisze, ale z szerokoscia krawedzi nie jest tak pieknie:p

peace!
ADRIAN DH
Kontakt:

Post autor: ADRIAN DH »

najlepsze sa za 45 zl
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

Kamol co ty mi bedziesz tu pie.rdolil ze ja nie jestem dorosly czlowiek,synku ja mam 19 lat tak sie sklada,poza tym co to za porownanie-jestes zjeb a nie "dorosly czlowiek" pasuje do siebie jak swini siodlo:/

poza tym mowie jakie sa moje doswiadczenia,mam dabel traka i on tego chyba nie ma,z reszta nie obchodzi mnie bo kupilem go dlatego ze jest mocny a ja takiej obreczy potzrebowalem

poza tym czy ja powiedzialem ze duro jest zly??sam mam ns'a i narazie nie zmienie bo nie mam kasy,wiec nie dopisuj mi czegos czego nie powiedzialem zerowcu:/

a teraz osoby wrazliwe proszone sa o nie czytanie tego tekstu

ze ja jestem pedal??
ty kapiszonie zapyzialy jechany we wszystki otwory w ciele przez stado rumunskich zmutowanych genetycznie zagrzybialych pawianow,sam jestes pedalem trzaskajacym laski w ramach kontraktu z narodowym funduszem zdrowia jako ogolny zadowalacz tlumow
Cinek
Kontakt:

double track ma o ile dobrze pamiętam 39mm szerokości co wg mnie wcale mało to nie jest, bo wide ma chyba 45mm. Dla porównania mój mavic f-519 ma ok 25mm. Ja osobiście uważam, że track jest wystarczający szeroki i ma dość dobry "profil" w środku, żeby nie łapać snake'ów. No chyba, że ktoś jeździ na mięciutkich oponach (mało powietrza:)).
no risk no fun
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

Tupowy topic DH-Zone, znalazł się jak zwykle koleś co na wszystkich jedzie: EVANGELION, chce sie wywyrzszyc bo kupił sobie Shermana i na Dh-Zone mówi że jest wymiataczem na biku a założe sie że tesh ma 15 lat i jest lewy na złomie, ale to jest forum, tutaj wszyscy są p.rzejebani na rowerach, same gwiazdy. Teraz według schematu na dole bedzie się pluł, prawdopodobnie bedzie dużo wulgaryzmów i bedzie mi udowadniał że jest dobry, zapraszam niżej =):
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
ODPOWIEDZ