Play Station 3

Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

MAxiu kuźwa ale zapewne 70% nie stać na zmianę kompa co pol roku, bo wychodzi nowy tytuł i wymaga nowych efektów. I jeszcze raz progra,isci
robiacy gry na PC to ch.uje i tyle poprstu nakrecaja? nie wymuszją kupno mocniejszej karty, CPU itd.

A to że gry wychodza wpierw na konsole to chyba zaleta dla grajcych na PCtach, bo gierki mają mniej błedow, bo wychwycili je grajacy na konsolach. I co mi po pc który np. jedyna dobra scigałke jaka ma to Toca i Colina.
Na konole masz Gran Turismo, Toca, Forza Motorsport, WRC.

Kiedy na PC wyszedł ostatnio jakis amitny tytuł, inny niz kolejene FPP??

Co do LCDTV to obecnie 32 calowy odbiornik mogący wyswietlac obraz 720p i posiadajcy skanowanie progresywne kosztuje około 4-5tys. Jest to dużo, ale patrzac na to ile kosztowały konwencionalne odbiorniki panoramiczne 32'(około 10000) nie jest to koszmarnie dużo, z racji ze pS3 kazdy kupi dopiero za około 1,5 roku zapewne, to mniejsze odbiorniki LCD nie beda juz mialy takiej tragicznej ceny.

Ludzie którzy psioczą na konsole poprostu nie grali w nic dobrego na konsoli, albo było to dla nich zaambitne<evil>
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ha

Jak tekken jest ambitny...

Dla mnie konsola jest ograniczona, a ja tego nie lubie.

Kocham Fpp i Strategie , a to nie ma prawa bytu na konsoli. Grac tez na PC jest w co.

I co z tego ze gra ma poprawione bledy, skoro nie ma grafy ktora moglaby miec gdyby od poczatku byla pisana na PC.

Wymuszanie kupna nowego sprzetu to rzecz bardzo dobra, bo zabija kolesi ktorzy po 5 latach od kupna kompa najezdzaja na gre ze nie chodzi na ich gf2 mx... Qrwa mac. Jakby to tak stalo w miejscu to nadal bysmy mieli gdy na silniku q1...

Przeciez wlasnie o rozwoj chodzi, ja chce patrzec na coraz lepsze efekty, coraz dokladniejsze textury, techniki oswietlen i cieniowania, az w koncu gdy beda wygladac prawie jak real. Na to czekam, a tacy ludzie oraz konsole skutecznie to wszystko opozniaja.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

pozatym koderzy pecetowi sa qrwa leniwi. Zero optymalizacji kodu. Pc jest tez za bradzo "do wszystkiego". Jak z BMX i MTB. Ja tez mam PC i w kontera gram na PC, ale na PS2 lepiej mi sie gra w inne gry. W FPS tez cisne i jest fajnie. Pozatym kosnola nie jest ograniczona tak bardzo. Pacz co goscie wyciskają z tych "cienkich maszynek". Ile grywalności. Ile frajdy. Grafa to tylko 30 procent sukcesu. Jest tez saprawa że tych wielkich mocarnych maszyn nie wykorzstujecie sie do końca bo już jest nowa karta albo inny badziew. Jak Z BMX i MTB.....ahhaahhahaahahah LOL.
MAX pieprzysz głupoty. CO konsole ogrniczają z tą grafą !! One to rozwijają !! Bo i tak tych geofroców nie wykorzystujecie do końca. Nie wyciskacie z nich 100 % możliwoesci i wy to pchacie do przodu ?? Pozatym niewielu stac na karty po 2000 zł a kosnolke masz w cenie mniejszej od takiego molocha.
Napisałes że jakby gra była pisana na PC to byłaby lepsza. Orzesz facet. TO grafika opierąłaby sie na karcie graf z nastepnego roku a i tak goscie męczyli by sie z gra 3 lata. Po prostu koderzy są tak do dupy :P że piszą gry na karty których jeszcze nie ma. I oni to popychaja do przodu !! Oni po prostu czekąją na lepsz karte graficzną której jeszze nie ma.
Nie przekonuje cie do konsoli. Nie lubisz to nie. Ale z toba sie nie zgadzam. Prawda jest jak dupa każdy ma swoją.
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
MaxDamageDA
Kontakt:

:ASD

Najbardziej to mnie bolalo ostatnio w GTA:SA, dostalem rozmazane textury i malo elegancji w wykonaniu. Spodziewalem sie duzo lepszej grafiki, modeli.

Gdyby pisali to pod np serie 7800 mogliby wycisnac duzo wiecej, ale wtedy konsolka by nie wyrobila ;/
vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

MaxDamageDAja gram tylko na pc ale mnie niestac na mega kompa i powiem ci ze gta ktore jest na ps juz niestety mi nie dziala i jak by bylo tak jak mowisz ze textury by byly jak z filmu to niewiele osob by moglo sobie pograc na kompach naprzyklad z przed 0.5 roku.
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

vandall ktoś kto podciera sie kasa jak max to może tak gadac i niezroumie pewnych rzeczy.

A i kupis PS3 nie na poczatku, ale kupie tylko dla GT5, bo ta seria to dla mnie cos wiecej niz gra
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
MaxDamageDA
Kontakt:

Dla twojej informacji, mam mniej pieniedzy niz nie jeden z was , za to dobre zrodla.

Jak sie chce to sie bedzie pracowalo 20 na dzien i jakos sie zarobi np na upragniona grafe, nie ma nic za darmo.

A ja jestem z ludzi - cos za wszelka cene. Jak ktos kocha grac, to da wszysztko zeby moc zobaczyc taka grafe. A jesli nie to niech sobie kupi konsole, tak to powinno byc. Powinna byc mozliwosc wyboru, a nie ma.
ODPOWIEDZ