budujemy nowy bajk :)
z tego co mi wiadomo jezdzi juz kolo 30 koshmarow a o polamanym nikt nie slyszal (albo koshal sie do takowego nie przyznaje :P) wiec o czym mowa? poza tem jak sie dogadasz mozesz wlasne zmiany w geo wprowadzci (w granichach rozsadku) i te dlugie tylnie widly juz przestana byc problemem :/
poza tem cena - 700 zl. no i rok "gwarancji" nie wiem jak z nia jest dokladnie trza sie popytac.
hm i musisz wybrac czy to bedzie na kolo 24 czy 26 ale chyba 26 bardziej universal i lepiej sie jezdzi.
poza tem cena - 700 zl. no i rok "gwarancji" nie wiem jak z nia jest dokladnie trza sie popytac.
hm i musisz wybrac czy to bedzie na kolo 24 czy 26 ale chyba 26 bardziej universal i lepiej sie jezdzi.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Częsci w dobrej cenie.
Do autora listu.
Jeśli chcesz to mogę ci załatwić te wszystkie częśći do twojego rowerka w super cenach na koniec miesiąca.
Zakładam sklep internetowy i będę miałw szystkie części w super cenach ;).
A co do hamulców to ja mam deore hydrauliczne i hamują lepiej niż niektorę hayes't'y są nie do podjebania.
Korby hussefelta mam w swoim aganu i jest nie do polamania i spredaje za 320 zł
DX 32 mam u siebie bo wyciaglem z azona pro i są za ciezkie troche do streatu weż sobie dm u mnie gosciu ma pitbula i dm i zajebiscie wymiata.
Co do ramki to polecam jakegos Duncona bo są bardzo mocne. Kumple jezdzą dual i 4x nie do polamania po prostu. moze nortshore to tez dobre rozwiazanie nie wiem bo nie mialem tej ramy w reku w przeciwieniestwie do pitula nie bierz aganga bo ma za krotki tylni trojkat na willim mozesz lecic na plecy..
Amor to manitou jakis axel lub black do street'u idealny.
Jak już bedziesz pewien to napisz do mnie a zaproponuje ci super ceny, czywiscie na nowe czesci z gwarancją.
Jak by co to pisz dualmaniak@o2.pl lu gg 7533716
Jeśli chcesz to mogę ci załatwić te wszystkie częśći do twojego rowerka w super cenach na koniec miesiąca.
Zakładam sklep internetowy i będę miałw szystkie części w super cenach ;).
A co do hamulców to ja mam deore hydrauliczne i hamują lepiej niż niektorę hayes't'y są nie do podjebania.
Korby hussefelta mam w swoim aganu i jest nie do polamania i spredaje za 320 zł
DX 32 mam u siebie bo wyciaglem z azona pro i są za ciezkie troche do streatu weż sobie dm u mnie gosciu ma pitbula i dm i zajebiscie wymiata.
Co do ramki to polecam jakegos Duncona bo są bardzo mocne. Kumple jezdzą dual i 4x nie do polamania po prostu. moze nortshore to tez dobre rozwiazanie nie wiem bo nie mialem tej ramy w reku w przeciwieniestwie do pitula nie bierz aganga bo ma za krotki tylni trojkat na willim mozesz lecic na plecy..
Amor to manitou jakis axel lub black do street'u idealny.
Jak już bedziesz pewien to napisz do mnie a zaproponuje ci super ceny, czywiscie na nowe czesci z gwarancją.
Jak by co to pisz dualmaniak@o2.pl lu gg 7533716
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Rama: cock, nsx,
obrecze: dm24, supra mt
korby: mtb/bmx trzy czesciowe ( niestety drogie)
hamulce: deorki 475 525 czy jakie one tam inne oznaczenie maja
amor: ( nie black ) sherman
na tyl mozesz mechanika brac.
streetlegal jest bardzo uniwersalny, nie tylko do harkorowego streetu ale i dirtu, mozna wykorzystac do 4x i dual - co kto chce, ma dobre katy.
co do wytrzymalosci Cocka to wiemy nie wiele bo chyba zadko kto na tym jezdzil.
zamontowalbym ss.
obrecze: dm24, supra mt
korby: mtb/bmx trzy czesciowe ( niestety drogie)
hamulce: deorki 475 525 czy jakie one tam inne oznaczenie maja
amor: ( nie black ) sherman
na tyl mozesz mechanika brac.
streetlegal jest bardzo uniwersalny, nie tylko do harkorowego streetu ale i dirtu, mozna wykorzystac do 4x i dual - co kto chce, ma dobre katy.
co do wytrzymalosci Cocka to wiemy nie wiele bo chyba zadko kto na tym jezdzil.
zamontowalbym ss.
www.hcfr.pl !!