!! DONALD TUSK !! to jest karygodne

hEx
Kontakt:

Post autor: hEx »

haHAhaHAhaHAhaHa...to sie nazywa kampania wyborcza i to jeszcze w glupim stylu, juz to widze jakby nauczyciele w moim liceum ogłosili ze lekcje sa po 60min <lol2> była by niezłą frekfencja
fazi

Post autor: fazi »

Macie problem to idźcie na studia tam wykłady trwają po 90 minut i nikt nie płacze.Cioty. A skoro przedłużą lekcje do 60 minut to na pewno zmniejszy się ich ilość w ciągu tygodnia.
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

SRAĆ NA TUSKA I KACZYŃSKIEGO!!!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Jesli wybory miałby coś zmienić - zostałyby zakazane...
Paul
Kontakt:

a swoją drogą ale ma Polska wybór prezydenta.....

albo KACZOR albo DONALD

..no bajka poprostu heheh
GÓRNIK
Kontakt:

Paul pisze:a swoją drogą ale ma Polska wybór prezydenta.....

albo KACZOR albo DONALD

..no bajka poprostu heheh
POPIERAM-DNO!!!

A te ich filmy wyborcze-buahahha! :D :D :D
www.cykloza.pl

RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

i bardzo dobrze by bylo, lekcje 60min - czyli mniej ich. z dupy gadki moim zdaniem, jakby ktos tu sie znal na polictyce i ekonomii z tych gadajacych duzo w tym watku
GÓRNIK
Kontakt:

ale kurwa dłuższe :P nie rozumiesz?
www.cykloza.pl

qb
Kontakt:

Post autor: qb »

wookie85 pisze: poza tym idzicie powiedziec rodzica zeby na niego nie glosowali no chyba ze rodzice zarabiaja po kilka tysiakow to im na reke podatek 15%...
Z tym 15 % podatkiem to nie masz racji... gdyż jesli wprowadzi sie 15 % podatek zamiast wielkiego ponad 40% to ludzie bogaci (ktorzy i tak maja co jesc) nie przejedzą pieniedzy ktore zaoszczedza na tym podatku liniowym tylko wykorzystają je w jakiś sposób tworząc miejsa pracy i napędzając gospodarkę. Więc uwazam ze ten podatek 15 % to bardzo dobra koncepcja napędzenia tej i tak juz calkiem zmarnowanej gospodarki. Oczywiscie nie stanie sie to po 2 miesiącach bo na efekty trzeba bedzie poczekac ze 2-3 lata... ale mysle ze lepsze to niz bieda i takie ogromne bezrobocie jak teraz mamy. Oczywiscie nie zebym lubił Tuska bo dla mnie to oni wszyscy sa zlodziejami i żerują na ludzkim nieszczęściu, ale ta koncepcja PO mi sie podoba i wydaje mi sie ze ten Tusk jest najlepszym kandydatem. Bo jesli PO wygra najwiecej mandatow to jesli Kaczynski zostanie prezydentem to bedzie blokowal im ustawy i znowu bedzie SYF (nie wprowadzenie tego podatku liniowego przede wszystkim). Nie popieram w zupelnosci ani jednego ani drugiego , ale z dwojga złego lepszy TUSK i PO niz Kaczor i PISior...
to tylko moje zdanie nikt nie musi sie zgadzac ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

tak tak, a w danii sa lekcje po 1,5h... i jesli to wprowadza w polsce, to wy bedziecie siedziec w szkolach od 8:00- 23:00 bo nikt nie pomysli ze jak lekcje sa tak dlugie to mozna ich zrobic mniej... dobrze ze prawo glosu uzyskuje sie mniej wiecej w 2-3 klasie, wtedy spojrzenie na swiat jest juz nieco inne. a temu kto w to wierzy gratuluje osiagniecia wysokiego stanu swiadomosci. ja bede glosowal na po i tuska i mam nadzieje ze ta partia wybory wygra, moze cos sie w polsce zacznie dziac.
www.trialshop.pl
Paul
Kontakt:

qb pisze: ale z dwojga złego lepszy TUSK i PO niz Kaczor i PISior...
to tylko moje zdanie nikt nie musi sie zgadzac ...
Ale czy tak musi być, że nie ma na tak poważne stanowisko jakim jest Prezydent człowieka, którgo mozna by wybrać z czystym sumieniem??? tylko na zasadzie "z dwojga złego..." no to sie w głowie nie mieści, że Polska wybiera byle kogo bo kogoś musi wybrać. Przecież tacy ludzie jak Giertych czy Lepper wogóle nie powinni kandydować na takie stanowisko, bo to poprostu smieszne jest.
vasylbiker
Kontakt:

Post autor: vasylbiker »

No wlasnie to jest totalna paranoja, ale sam nie chodzilem na wybory przez pare lat wychodzac z zalozenia ze nie ma na kogo glosowac, jednak w tym roku zaglosuje na Tuska tylko i wylacznie dla tego ze jak qb wole wybrac mniejsze zlo, bo tak naprawde nie glosjac daje sie im (czyli politykom) calkowicie wolna reke a jednak troche musza liczyc sie z opinia publiczna, szczegulnie ze jak nie bedziemy glosowac my, mlodzi ludzie to prezydenta wybiora nam mocherowe berety. Generalnie i tak to co sie dzieje w naszym kraju jest chore, ale zobojetnienie wobec takiej sytlacji to tez nie jest dobry objaw.
Pozdrawiam
http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/

http://www.cykloza.pl/
Dawids89
Kontakt:

Post autor: Dawids89 »

Ja mam godzinne lekcje i nie narzekam:)

Pozdraiwam
http://www.pinkbike.com/photo/1038716
DH Grubciu
Kontakt:

Post autor: DH Grubciu »

Jezeli bedziemy mieli 60 min lekcyjnych to zrobimy protest i moze sie cos zmieni ale nie wierze w te ich bajki!Moim zdaniem sie to nie sprawdzi!Dosc ze trzeba siedziec w szkole od 12 do 21-20 kur*** jeszcze bede musial miec po tyle czasu lekcje!:/To jest karygodne!!!
www.infobike.pl już wkrótce!
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

qb wlasie mysle podobnie i glosuje na Tuska i mam nadzieje ze cos sie zmienie na lepsze w tym kraju.
A co do lekcji 60min to bede strajkowal, czyli blałki :DD
jakby wszyscy zastrajkowali, zeby nikt do szkoly nie chodzil, to by nie przeszla taka ustawa ;)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

dhcyc pisze:Lol, czego się boicie?? Zaraz się zorganizuje protesty i mu się odechce..
oby tak było
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

qb Zgadzam sie z Tobą w 100% .. podatek liniowy w wysokosci 15% jest jedynym realnym ratunkiem dla Polski.

PiS i głupi Kaczor zapominają w swoim przedwyborczym spocie o kozysciach i wyciagają na światło dzienne tylko minusy tego podatku. Owszem, wzrosnie vat na leki, zniesione będa ulgi i wzrosnie wat na żarcie ptrzetworzone. z 7 do 15%. Ale nie mówia juz ze zmaleje vat na całą reszte z 22% do 15% .. na wszytsko.. paliwo, ubrania, zeszyty, ROWERY !!! tak, rowery będa tańsze o 7% vatu. Zmniejsza sie koszty utrzymanie (chyab ze ktoś jest lekomanem), a pracodawcy którzy dużo zarabiają będa mogli szybciej rozwijac swoje firmy.

Mam dobry przykład na to w domu, od kiedy obnizono podatke dochodowy firma mojeg starego rozwija sie duzo szyciej, ma wiecej pieniędzy i buduje drugi budynek dla swojej firmy oraz przyspiesza budowe naszego domu. I ktoś mi zaraz powie.. no tak .. bogaci sie skurwiel i bedzie miał pikny duzy dom.. ale budując ten dom i kolejny budynek dla firmy .. daje prace robotnikom i producentom wsyztskich materiałów. I o to chodzi...

I trzeba pamietac o jednym, jezeli ktos wpierdoli teraz 40% podatek, to wielu przedsiębiorców których juz na to stac (np mój stary) pomysli tak - "W polsce zabierają mi prawie POŁOWE tego co wypracuje - okredają mnie i to zgodnie z prawem, powtarzam POŁOWE tego co zarobie. Stac mnie na to, wiec pierdole i przenosze firme do Niemiec czy do Anglii a moze do Francji" Tym samym on tam bedzie płacił mniejsze podatki a w polsce zwolni kolejnych 40 ludzi...

PREZYDENT TUSK i PO !!!!!!!!

Tak bede jutro głosował !!!!!!
* NEONEK *
Kontakt:

Post autor: * NEONEK * »

ooo ooo ooo widzę, że doszło jeszcze jedno zainteresowanie do was - POLITYKA :)

ja tam za bardzo się tym nie interesuję, ale własnie jak bym miał głosować, to chyba na Tuska... trochę przekonuję mnie jego kampania bardziej niż pozosstałe, a najbardziej stwierdzenie:

"Nie zrobimy tego z niedzieli na poniedziałek, ale z czasem..."

PS. A co do lekcji... mam nadzieję, ze skoncze moje LO do tego czasu jak by to mieli wprowadzic ehhehe :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
ODPOWIEDZ