Zbroja,ochraniacze, itp...
-
- Kontakt:
smiglo bo zaduże miałeś:D:D ja mam tak: kask bell balistic x-games, czyli taki 661 fc, kask bell fation( orzech w kolorku musztardowym:D) ochraniacze 661 race lite, i sie nie zsuwają a jak mmocno zapniesz to lydkę tesh ochroni ta wrsttwa z tyłu, i do tego rękawiczki meridy z dlugimi palcami za 40zł:D takie czerwono czarne, a wie ktoś jak i czym prać ten stuff żeby nie śmierdziąło??:D bo wali niemiłosiernie
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
z ochraniaczy wez sobie raczej mode race lite, 4*4 sa za pancerzne i raczjenadaja sie do zjazdu niz do smigania po miescie, z kaskow na pewno nie polecam ci zadnego z odpinana szczeka, o mecie nic nie powiem, bo chyba szkoda pisac ze to kask dla crosowca a nie prawdziwa ochrona, natomiast kaski casco sa moze i ladne ale szczeka lubi w nich wypadac, z kaskow integralnych zobacz jeszcze kaski AXO tez sa teraz w dobrych cenach, zbroja 661 daje rade, dobrze chroni polecam
KRK Masochist + KRK Asfalty? - w sumie nie macałem wielu ochraniaczy, ale mam Masochisty i nie wiem czy któreś pełne ochraniacze zapewniają taką ochronę kolana jak te... a Asfalty - też osłaniają piszczel i łydkę i są naaaaprawdę długie ( tylko zgrzać się można )
Poza tym takie rozwiązanie ma tą zalete, że można dobierać co Ci jest potrzebne - nie zawsze trzeba nosić na kolana, a piszczele przed platformami warto ochronić.
<post niesponsorowany:P>
Poza tym takie rozwiązanie ma tą zalete, że można dobierać co Ci jest potrzebne - nie zawsze trzeba nosić na kolana, a piszczele przed platformami warto ochronić.
<post niesponsorowany:P>
moze axo doberman ? buzer z dlugim kregoslupem i pasem nerkowym
cos kolo 450zl
mialem 661 zbroje na sobie ale dla mnie to nie zbroje ,troszke miekkie te ochraniacze i wybralem axo
zdjecia zbroji przez gg(jest w moim info) lub poszukaj bo raz juz tu dawalem
cos kolo 450zl
mialem 661 zbroje na sobie ale dla mnie to nie zbroje ,troszke miekkie te ochraniacze i wybralem axo
zdjecia zbroji przez gg(jest w moim info) lub poszukaj bo raz juz tu dawalem
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
moze jeden mój mały post coś zmieni.
jezdziłem w kilku zbrojach od noname po przez 661 i kończąc na motocrosowych z ufo. moge powiedzie z reka na sercu ze 661 się chowa w porównaniu z motocrossowymi
kup podobną do 661 tylko ze z ufo na motor jest duzo wytrzymalsza wygodniejsza i wogóle lepsza. a kask to661 full brawo 2
ochranieacze 661 race albo jakieś ufo
jezdziłem w kilku zbrojach od noname po przez 661 i kończąc na motocrosowych z ufo. moge powiedzie z reka na sercu ze 661 się chowa w porównaniu z motocrossowymi
kup podobną do 661 tylko ze z ufo na motor jest duzo wytrzymalsza wygodniejsza i wogóle lepsza. a kask to661 full brawo 2
ochranieacze 661 race albo jakieś ufo