Fotka, błagam o pomoc :)
-
- Kontakt:
Film mówi o 13 latce która przezyła metamorfoze z dziewczynki w "Kobietę" czyt. małoletnią dziwke siusiare.. zaczeła kraść ubierać się jak nie wiem co bo chciała być jak jej koleżanki i mieć każdego faceta bla bla bla zaczela excesywnie pić ćpać i inne bla bla bla taki bunt z nutką abuse .. obejżyj
http://karolek.free.fr/
lol..."mam 9 bo mi jakies 3 pizdy daly po 4" ooo kurwa spadlem z krzesla <lol> ale jestes faaaaajnyyy...a jak zagaduja to co do ciebie pisza? dzizys placze ze smiechu. moze jacys niedowartosciowani jestescie [ci co sie wystawiaja] ze musicie sie podniecac opiniami 13-14 latek ;) no kurna nie moge :P jak dobrze ze ja sie nie musialem nigdzie oglaszac ani wystawiac zeby trafic na zajebista i normalna dziewczyne...teraz chyba diopiero to zrozumialem jaki ze mnie szcezsciarz ;)
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
stul pysk hope... a jak juz mowisz, to zajrzyzj do slownika po inne przerywniki [ k.urwa, h.uj, spi.erdalaj pi.erdol ]. Bo nikomu tu nie imponujesz tym jak zajebiscie klniesz... niedobrze mi sie robi , jak slysze [ juz nie mowiac ze musze na was patrzec ] ludzi twojego pokroju ktore idac kur.wia, ***.uja itp...:/
jakiś czas temu słucham radia gdzie lecą pozdrowienie i tam czasem są jakies "ogłoszenia" i słysze:
"ładna 14-latka ze zgrabnym tyłeczkiem pozna faceta w wieku 17-24 lat w celu stałego związku, tylko poważne oferty..."
więc ja zj#bałem sie z krzesła ze smiechu a prowadzący w radiu zaniemówił na chwile jak to przeczytał po czym podsumował : "ostro"
hahahahah
"ładna 14-latka ze zgrabnym tyłeczkiem pozna faceta w wieku 17-24 lat w celu stałego związku, tylko poważne oferty..."
więc ja zj#bałem sie z krzesła ze smiechu a prowadzący w radiu zaniemówił na chwile jak to przeczytał po czym podsumował : "ostro"
hahahahah
hope... jestes zbyt tepy zeby do ciebie mowic, a juz napewno zeby z toba gadac...
Nie musze sie "wystawiac" na stropnach typu fotka zeby znalesc panne ktora bedzie chciala zemna pogadac, juz nie mowiac o rozmowie [ jak to ujmujesz ] LIVE... [bron boze]
A co do przeklinania... czujesz sie kims mowiac kur.wa itp? zamiast tego powiedz cos sensownego
Nie musze sie "wystawiac" na stropnach typu fotka zeby znalesc panne ktora bedzie chciala zemna pogadac, juz nie mowiac o rozmowie [ jak to ujmujesz ] LIVE... [bron boze]
A co do przeklinania... czujesz sie kims mowiac kur.wa itp? zamiast tego powiedz cos sensownego
co do pedofilii to polecam nowy pasek na www.paski.org hehehe
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
ty jestes poprostu nie dojeban.y
Hope czy ty kiedykolwiek zaszles w nauce dalej niz 1 pdst?? BO z tego co widze to twoj stan emocjonalny i intelektualny ewidentnie klasuje sie na poziomie 1 pdst [ w skorcie znaczy to ze jestes strasznym niedojebem i ze to ewidentnie widac ]. I czy spotkales sie z takim czyms jak " czytanie ze zrozumieniem"?? jesli nie to szybko to nadrob , bo nie wiem jak masz zamiar zostac wykfalifokowanym robotnikiem? w kazdym razie powodzenia...
Hope czy ty kiedykolwiek zaszles w nauce dalej niz 1 pdst?? BO z tego co widze to twoj stan emocjonalny i intelektualny ewidentnie klasuje sie na poziomie 1 pdst [ w skorcie znaczy to ze jestes strasznym niedojebem i ze to ewidentnie widac ]. I czy spotkales sie z takim czyms jak " czytanie ze zrozumieniem"?? jesli nie to szybko to nadrob , bo nie wiem jak masz zamiar zostac wykfalifokowanym robotnikiem? w kazdym razie powodzenia...