DIRT/BIKE park Kraków NH OceńcIE projekt
program nazywa się, BLENDER 3D i jest progrmaem freeware. Można go ściągnąc ze strony www.blender.org o ile dobrze pamietam.
Spoooooko...trzeba będzie się nauczyć skakać na dircie...a teraz motomysz załatw jeszcze jakieś miejsce na tor 4c :P...nikt nie chciał moich rysunków...nikt mnie nie lubi:(...
...Gratulacje tylko żęby jeszcze się zgodzili!! Zapytam jeszcze nie o to kiedy zacznie siępraca lecz kiedy roboty zostaną zakończone???
...Gratulacje tylko żęby jeszcze się zgodzili!! Zapytam jeszcze nie o to kiedy zacznie siępraca lecz kiedy roboty zostaną zakończone???
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
Krakus_dh, co to za dopisek 4cross na dualu;)?? No ja w pierwszym momencie jak ujrzalem ten temat pomyslalem "park zajefajny, ale czemu kurcze nie traska do 4x??!!" Brak takiej miejscowki w KRK gdzie mozna sie poscigac i potrenowac, ale dirtami tez nikt nie pogardzi:):)
ps: sory za KRAKERa, ale to niezrownowazony koles, co ledwo skacze, wiec mu sie mażą "małe hopki do tłumienia";).
ps2: projekt gites, i jak sie nic nie zmieni to KRK pójdzie do przodu z "przemyslem" rowerowym!! TAK TRZYMAC!!
pzdr
ps: sory za KRAKERa, ale to niezrownowazony koles, co ledwo skacze, wiec mu sie mażą "małe hopki do tłumienia";).
ps2: projekt gites, i jak sie nic nie zmieni to KRK pójdzie do przodu z "przemyslem" rowerowym!! TAK TRZYMAC!!
pzdr
Hec<JABIKES> nie nie brak miejscówki, brak chęci i brania sie do roboty ... chwilke walczyłem o to pozwolenie a większosc osób ma cos takiego w powazniau ..
ktos im powie.. nie ma pozowlenia.. to nie ma...
Trzeba sie starac... a plany na 4x i inne takie są .. ale nie w tym roku i nie za rok.. moze za 2 lata bedzie mega wypaśny tor do 4x... wsyztsko przed nami ;]
ktos im powie.. nie ma pozowlenia.. to nie ma...
Trzeba sie starac... a plany na 4x i inne takie są .. ale nie w tym roku i nie za rok.. moze za 2 lata bedzie mega wypaśny tor do 4x... wsyztsko przed nami ;]
Mój opis:Hec<JABIKES>
1.) Z braku miejscówki ścigamy się 4-kami na dualu...
2.) Również z braku miejsca mamy w planach i już trochęzaczeliśmy przerabiać dual na wąąąski tor 4c (poszerzenie móld, podwójne bandy, przebudowa dołu, więc w przyszłym roku po zimie coś się zrobi,a o wakacjach to już nie wspomnę...)
Motomysz coś więcej o 4c??? Jeszcze raz chwalę dirty...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
Taa, albo brak kapusty, za którą można bardzo łatwo kupić chęci:/:/ I w tym najwiekszy problem ze malo komu sie chce cokolwiek robić za free! A moze powiesz cos priv (daniello131@wp.pl) o tych planach na 4x?? Chetnie przyłoże do czegoś takiego łape...=D