kona stinky??
szczerze powiedziwsze to osprzet ejst lepszy w coilerze ale jak widzimy na czymś musieli oszczędzić- i niestety zrobili to na ramie:/ bo drop offy praaawie tyle samo, pare rzeczy gorszych pare lepszych i pare zł musieli z czegoś wycisnac- pewnie na ramie tez se trafiło/ a ramy stinky są naprawde baaardzo mocne
-
- Kontakt:
piotrex stinky ma wiekszy skok i ma grubsze rury.Pozatym wedlug mnie ten race face nie nadaje sie do ostrzejszej jazdy i truvativ jest mocniejszy (sztywniejszaa korba ) jezdzilem na coilerze i naprawde tak jest a sama nazwa mowi za siebie.:] Kola sun s-type mocniejsze od single trackow,lepsze hamulce,kierownica,mostek, (stinky napewno jest mocniejszy) a coiler jest do agresywnego enduro .Ale to moje zdanie .A jesli on zaczyna to napewno lepiej zaczać od sztywniaka to prawda..
ej dzieki ale teraz mam jeszcze wieksza pustke w glowie:D. bylem w sklepie i mialem brac stuffa.ale stwierdzilem ze jeszcze poczekam troche i moze wezme stinkiego lub coilera,ale sam nie wiem kiedys jezdzilem duzo i to nawet zajebiscie duzo mialem sztywniaka ,ale zawsze chcialem miec jakis rowerek ds ,fr cos w tym stylu ,wiecie chce troche pojezdcic w terenie..troche street,poskakac ,...przedewszystkim miec z tego frajde..poczatkujacy nie jestem ale nie wiem co zrobic..zawsze chcialem miec fulla.ale czy mozna na tym cos po streecie powymiatac ...help please...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=640635
w streecie? na Stinky? hmm no manuala sie fajnie robi itd ale ciezka krowa i jak inni bedą wysakiwac na wieksze murki ty bedziesz sie tylko patrzec :P przynajmniej tak w moim przypadku jest...na sztywniaku wyskakiłoawło sie na mega murki a teraz na stinkim to sie gapie hehe ale inni sie gapia jak zaliczam 14 schodówk :D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
-
- Kontakt:
Raczej na stinkym nie posmigasz na streecie ..Jesli jzu to tylko stairgapy:P O murkach mozna pomazyc poniewaz rower jest ciezki i to sie odczuwa.Ja mialem speca p2 przesiadlem sie na stinkiego i po 5 min najebiannia jestem zmeczony na maxxa.A jeszcze jak nie masz na trasie wyciagu i trzeba pchać ten rower pod gore to jest makabra.Ale jesli masz wybierac coiler vs stinky biez stinkiego poniewaz teraz jest tanszy a jest 100razy lepszy od coilera (wedlug mnie)..pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ale ten stinkacz 05 jest lekki przeciez, chba ze miales mocno odchudonego speca ;>
U mnie wiekszosc sztywniakow na destrojerach jest ciezsza niz stinkacz ;]
A lekki rower fajna sprawa, sam zbieram na stinky, wrzuce do niej 888 i bede sobie jezdzil enduro :}
U mnie wiekszosc sztywniakow na destrojerach jest ciezsza niz stinkacz ;]
A lekki rower fajna sprawa, sam zbieram na stinky, wrzuce do niej 888 i bede sobie jezdzil enduro :}
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: