nie widzicie ze koles sobie jaja robi :P
haha te twoje 2 propozycje są zawaliste, polecam
PS napisz po pierwszym tygodniu jazdy, ile odszzkodowania dostales za polamany kregosłup, rece i nogi ;)
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
mozo vibe r to gorsze od rst... nie wiem nie jeźdizłem na czymś takim:D słuchaj kup mongoosea fireball za 1600 albo gt chuckera ( nie wiem jakie są teraz fajen tanie sztyniwaki) albo ramke destroyera ze sztywnymi widłami albo używką z1 wedge jakis tani osprzet i bedize.. a nie kasa w błoto
dirtjumper Moj kolega ma do sprzedania dragstara 2004 rok 14" ze stermani sztycą i supportem. za 300zł, a w komplecie z mozo soul r (kupiony 3 tyg temu) za 900 do neg. Jak cos to napisz mi na gg 4977807 :)
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Po fachowej ekspertyzie i rozebraniu ramy na żyleki własnymi rękoma stwierdzam że to porządny, wart uwagi wyrób, nienadający się niestety do kupna.....no ja przepraszam, ale kto taki rower wysrał??
dirtjumper za 600 zł to oddam ci mojego bmx gary fisher WOODY na oskach 14mm i kołach 48szprych kurwa bez obsługowy sprzet i wyjdziesz na tym 500% lepiej niz na tym next czy tez jakims skąłdaniu mtb do dirtu
ja sie niedawno pytalem to mila pani wspominala cos ze moze juz pod koniec grudnia beda :)
co do tych rst to straszna padlina, reklamowalem swojego bo byl krzywy i cieknal, ale chyba go wyprostowali i zatkali/wylali olej... tak czy siak poszedl do ludzi, masakra