s-klasa 200km/h i przypal
-
- Kontakt:
No to moje błogosławieństwo. Jak przed wpierdoleniem sie w coś przy 200 km/h(czego nikomu nie rzycze) zdasz sobie sprawę, że nawet s klasa sie w miejscu nie zatrzyma.... to juz bedzie za pozno... a tak w ogole ile Ty masz lat?? 18??? Rozumiem. Sperma zamiast mozgu. Zanim nastepnym razem wciniesz "gaz" to sie zastanow bo to nie jest kwestia tylko Twojego zdrowia/zycia, ale i innych pasazerow czy tez uzytkownikow drog. czy warto dla tych kilku sekund euforii tak ryzykowac?? sadze, ze nie. Mam nadzieje, ze sie na drodze nie spotkamy. Pozdrawiam i zycze nawrotu sprawnosci umyslowej
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
-
- Kontakt:
cosin uwiez mi warto... chyba nigdy nie jezdziles szybkim samochodem albo motorem to uczucie predkosci jest nie poruwnywalne do niczego
a tak pozarym jak widze droge i nie ma zadnych drog dojazdwych do niej to mi chyba nie wyrosnie dzewo alko jakis samochod przed maską??
i nie jestem taki glupi zeby zapierdalac tyle po miescie albo przy duzym ruchu
zycie to jest ryzykiem:P
a tak pozarym jak widze droge i nie ma zadnych drog dojazdwych do niej to mi chyba nie wyrosnie dzewo alko jakis samochod przed maską??
i nie jestem taki glupi zeby zapierdalac tyle po miescie albo przy duzym ruchu
zycie to jest ryzykiem:P
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
Poza tym dzrewko nie ale moze pan Czesiek prowadzacy swoj rower po sporzyciu wiekszej liczby Komandosow. Tacy ludzie wyrastaja z podziemi wiem to z doswiadczenia. Poza tym po co wogle jest ten topic. Chciales sie pochwalic ze jezdziles fajna s-klasa. Ja mialem przyjemnosc jezdzic takimi samochodami co ty pewnie nigdy na oczy nie zobaczysz i tez byly walki z policja. I co jakos sie nie rozpowiadam o tym calemu siwatu.
a.k.a. GhoST
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
-
- Kontakt:
maverick-g nie wiem bo nie mial emblematow na klapie ale spojzalem tylko na sekunde w dowod i zobaczylem 3.5 litra 28iles tam koni wiem ze jest sprowadzona z usa
samed jezdziles porsche cayene turbo??
zalezylem zeby pokazac jaka polsak policja jest skrumpowana za 100zl puscili mnie a pzekroczylem predkosc o ponad 100km/h
samed jezdziles porsche cayene turbo??
zalezylem zeby pokazac jaka polsak policja jest skrumpowana za 100zl puscili mnie a pzekroczylem predkosc o ponad 100km/h
-
- Kontakt:
ciekawe czy sie chwalisz :
tym ze jechales s-klasa,
tym ze masz juz 18 lat,
tym ze masz dziana kolezanka,
tym ze jestes nierozwazny,
czy tym ze mamy skorumpowana policje ? :D takimi rzeczami to tylko jednak polacy umieja sie "Chwalic" :D:D bo w innym cywilizowanym kraju to poprostu wstyd i wiocha [:
tym ze jechales s-klasa,
tym ze masz juz 18 lat,
tym ze masz dziana kolezanka,
tym ze jestes nierozwazny,
czy tym ze mamy skorumpowana policje ? :D takimi rzeczami to tylko jednak polacy umieja sie "Chwalic" :D:D bo w innym cywilizowanym kraju to poprostu wstyd i wiocha [:
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dejv_d3 jak by to byl moi samochod to jakos bym sie nie podniecal zbytnio a adrenalina byla w tym ze policja mnie zatrzymala i to ni ebyl moi samochod i jak by sie dowiedzial o tym jej ojceic to by bylo troszke kiepawo ciekawe czy ty bys sie podniecal jak by cie cos takiego spotkalo
choody.com
tym ze jechales s-klasa,- tak
tym ze masz juz 18 lat,0- nie
tym ze masz dziana kolezanka,- nie
tym ze jestes nierozwazny,- toszeczke
czy tym ze mamy skorumpowana policje ?- no tez troszeczke
zalozylem ten topic po to zeby pokazac jak mi si epofarcilo ze mi prawka nie zabrali:P:P:P
choody.com
tym ze jechales s-klasa,- tak
tym ze masz juz 18 lat,0- nie
tym ze masz dziana kolezanka,- nie
tym ze jestes nierozwazny,- toszeczke
czy tym ze mamy skorumpowana policje ?- no tez troszeczke
zalozylem ten topic po to zeby pokazac jak mi si epofarcilo ze mi prawka nie zabrali:P:P:P
-
- moderator
- Kontakt:
moze i do "takiej bryki" laski wsiadaja same...ale tylko te glupie...bo te madrzejsze by Cie wysmialy conajwyzej i powiedzialy ze z dziecmi sie nie zadaja...;]
ale jak lubisz glupie laski to juz Twoj problem...
no i zgadzam sie z Cosin'em...na miejscu tego palkarza bym Cie tak udupil ze bys o prawku mogl pomarzyc tylko...
ale jak lubisz glupie laski to juz Twoj problem...
no i zgadzam sie z Cosin'em...na miejscu tego palkarza bym Cie tak udupil ze bys o prawku mogl pomarzyc tylko...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jaj nie macie bez ryzyka nie ma zabawy
quakenie wazne czy madra czy glupia wazne ze ladna
hahahhahahahahah ahha ahh ah ah aah hahahaha
AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
i ze jestem tej samej narodowosci aaaaaaaaa
co ma zabawa do braku rozsadku, odpowiedzialnosci.AHAHHAHAHA
nie no sory ogolnie to jestes zajebisty :D
cool,trandy,jezzy a policja i prawo i wogole bezpieczenstwo jest passe :D:D:D:D:
quakenie wazne czy madra czy glupia wazne ze ladna
hahahhahahahahah ahha ahh ah ah aah hahahaha
AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
i ze jestem tej samej narodowosci aaaaaaaaa
co ma zabawa do braku rozsadku, odpowiedzialnosci.AHAHHAHAHA
nie no sory ogolnie to jestes zajebisty :D
cool,trandy,jezzy a policja i prawo i wogole bezpieczenstwo jest passe :D:D:D:D:
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
no myslalem ze zamierzenie tego topicu bylo nieco inne, i ze zmadrzales ale jednak sie pomylilem. w sumie nie ma co pisac dalej bo reszta mnie wyreczyla. zal mi tylko ze na tym forum siedza tacy idioci. a jesli chodzilo ci tylko o pochwalenie sie tym ze jechales jakims mercem, to super. ja prowadzilem wiele samochodow w ktorych pewnie nawet nie siedziales bo takowych w polsce nie ma. i co? zakladam topici zeby sie pochwalic? glupota do kwadratu panie. jak chcesz sobie poszalec to pojedz sobie na pusta polska autostrade gdzie zrobisz krzywde conajwyzej sobie, a nie bedziesz narazac innych. jesli natomiast uwazasz, ze s-klasa wybaczy ci bledy w prowadzeniu bo ma elektroniczne bajery to sie mylisz. takie urzadzonka nie sa tam montowane po to by oszczedzac zycie niewyzytym malolatom.
zawsze sadzilem ze w warszawie sporo kierowcow jest pojebanych, wystarczy spojrzec na rejestracje tych ktorzy na ogol wariuja na poznanskich drogach.
zawsze sadzilem ze w warszawie sporo kierowcow jest pojebanych, wystarczy spojrzec na rejestracje tych ktorzy na ogol wariuja na poznanskich drogach.
www.trialshop.pl