Red Bull Rampage czy to naprawde koniec?
Może i się znajdzie inny sponsor, ale zżygałbym się, jakby RedBull Rampage był nazywany np Cola Rampage albo Cola Challenge :/
Filmy z tego były przecierz wydawane i to dośc profesjonalnie na płytkach, nie? Zyski ze sprzedarzy mili, ale pewnie zamałe, jak niebędą chcieli tego kontynuować. Ja sam am jednego czy dwa te RedBulle, ale piraty, na org kasy niema :/ Byłby to chyba pierwszy widoczny symbol szerzenia się piractwa, ale kurde, RedBull to legenda, niemogą tak poprostu przestać!
Filmy z tego były przecierz wydawane i to dośc profesjonalnie na płytkach, nie? Zyski ze sprzedarzy mili, ale pewnie zamałe, jak niebędą chcieli tego kontynuować. Ja sam am jednego czy dwa te RedBulle, ale piraty, na org kasy niema :/ Byłby to chyba pierwszy widoczny symbol szerzenia się piractwa, ale kurde, RedBull to legenda, niemogą tak poprostu przestać!
http://dhcyc.pinkbike.com
-
Poprostu nastąpiły plastikowe czasy 888, slopestylów i innych chujow mujow dzikich węży :|
Brak hardcore,brak monstrów,risse,Karpieli-najlepsze czasy przeszły,jednak ciesze sie ze mogłem wtedy jezdzic i z fanatyzmem oglądac najnowsze wyczyny Bendera i spółki. peace
Brak hardcore,brak monstrów,risse,Karpieli-najlepsze czasy przeszły,jednak ciesze sie ze mogłem wtedy jezdzic i z fanatyzmem oglądac najnowsze wyczyny Bendera i spółki. peace
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
W bikeBoard w artykule ponoc wlasnie ze wzgledu na bezpieczenstwo nie bedzie zawodow , coz z jednej strony racja ale z drugiej strony skoro ludzie chca takie zawody licza sie z tym ze moga zginac to dlaczego by rezygnowac , nie ma co plakac ten sport sie rozwija i coraz wiecej bedzie dobrych imprez :)
www.mm-foto.pl
-
No wiesz ja mysle ze pomimo swoich umiejetnosci to sa inne jeszcze czynniki ktore moga wplynac na to czy nic mu sie nie stanie i jednak rzyko smierci jest duze , cos zacytuje z artykulu :
" Najwiekszym marzeniem Tareka Rassoulego nie jest zeskok z kilkunastometrowego dropu , tylko samodzielne utrzymywanie moczu i rezygnacja z pamersa . Nie chodzi , jezdzi wozkiem inwalidzkim wegetuje "
" Najwiekszym marzeniem Tareka Rassoulego nie jest zeskok z kilkunastometrowego dropu , tylko samodzielne utrzymywanie moczu i rezygnacja z pamersa . Nie chodzi , jezdzi wozkiem inwalidzkim wegetuje "
www.mm-foto.pl
No na pewno nie ale dla mnie sa pewno granice sportu , sa pewnie zasady , mysle ze jakas granic powinna byc ustalona i ci organizuja zaowdy powinni czuwac nad zawodnikami. Na pewno nie ograniczy to rozwozju sportu ale moze uchronic innych. Poza tym mysle ze takei wypadki daje do zrozumienia ze to nie jest zabawa i nie warto czasem przekraczac tych granic.
www.mm-foto.pl