Red Bull Rampage czy to naprawde koniec?

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Może i się znajdzie inny sponsor, ale zżygałbym się, jakby RedBull Rampage był nazywany np Cola Rampage albo Cola Challenge :/
Filmy z tego były przecierz wydawane i to dośc profesjonalnie na płytkach, nie? Zyski ze sprzedarzy mili, ale pewnie zamałe, jak niebędą chcieli tego kontynuować. Ja sam am jednego czy dwa te RedBulle, ale piraty, na org kasy niema :/ Byłby to chyba pierwszy widoczny symbol szerzenia się piractwa, ale kurde, RedBull to legenda, niemogą tak poprostu przestać!
http://dhcyc.pinkbike.com
Kredek 666

Post autor: Kredek 666 »

Red Bull RAMPAGE 4EVER
EDDIE
Kontakt:

Post autor: EDDIE »

Poprostu nastąpiły plastikowe czasy 888, slopestylów i innych chujow mujow dzikich węży :|
Brak hardcore,brak monstrów,risse,Karpieli-najlepsze czasy przeszły,jednak ciesze sie ze mogłem wtedy jezdzic i z fanatyzmem oglądac najnowsze wyczyny Bendera i spółki. peace
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

eddi, nie obrazaj mi amora ^^
no ale fakt, teraz wszystko pod publike, bo na slopestyla ci wiecej ludu przyjdzie patrzec jak to sie "fikolki i krymciolki" w powietrzu robi, niz na jakis festiwal spadania ze skarp, gdzies w srodku amerykanskiej pustyni ...
niech zyje kapitalizm x_X
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

z tego co ja slyszalem to po ostatnim RBR jest jedna roslinka i drugi uczy sie chodzic
ale nie wiem czy to prawda-taki powod slyszlalem
ale szkoda bo to byly konkretne zawody i az ciary przechodzily gdy sie ogladalo tych szalencow:Dehehee
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

W bikeBoard w artykule ponoc wlasnie ze wzgledu na bezpieczenstwo nie bedzie zawodow , coz z jednej strony racja ale z drugiej strony skoro ludzie chca takie zawody licza sie z tym ze moga zginac to dlaczego by rezygnowac , nie ma co plakac ten sport sie rozwija i coraz wiecej bedzie dobrych imprez :)
www.mm-foto.pl
Kredek 666

Post autor: Kredek 666 »

wookie 85 bardzo cie lubie :)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

wookie85 "Liczą się z tym że mogą zginąć"
To chyba tak nie jest :) Niektórzy tak mówią ale w podświadomości nie dopuszczają tego do siebie.... Śmierć to wielka tragedia... Jest to widowiskowe.. ale zbyt niebezpieczne... czegoś takiego nie może być...
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

3,143k4r2 Gruubo :D
wookie85
Kontakt:

No wiesz ja mysle ze pomimo swoich umiejetnosci to sa inne jeszcze czynniki ktore moga wplynac na to czy nic mu sie nie stanie i jednak rzyko smierci jest duze , cos zacytuje z artykulu :

" Najwiekszym marzeniem Tareka Rassoulego nie jest zeskok z kilkunastometrowego dropu , tylko samodzielne utrzymywanie moczu i rezygnacja z pamersa . Nie chodzi , jezdzi wozkiem inwalidzkim wegetuje "
www.mm-foto.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Przykro, ale ci ludzie chyba sami podejmowali się tego ryzyka i niestartowali pod przymusem, nie?
http://dhcyc.pinkbike.com
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

samobójcy też nie skaczą z dachów pod przymusem a jednak ich łapią ;] nie żebym mówił o kolesiach z rbr jak o samobajców, to i tak już nic nie zmieni ...
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
wookie85
Kontakt:

No na pewno nie ale dla mnie sa pewno granice sportu , sa pewnie zasady , mysle ze jakas granic powinna byc ustalona i ci organizuja zaowdy powinni czuwac nad zawodnikami. Na pewno nie ograniczy to rozwozju sportu ale moze uchronic innych. Poza tym mysle ze takei wypadki daje do zrozumienia ze to nie jest zabawa i nie warto czasem przekraczac tych granic.
www.mm-foto.pl
D@nielo
Kontakt:

Post autor: D@nielo »

na pewno podpisali jakas tam deklaracje ze nie bedzie rozczen wobec RB ale i tak pozniej dochodzi do tego ze sa problemy na drodze sadowej wiec takie deklaracje **** daja a organizatorzy wymiekaja
ODPOWIEDZ