co z moją karta graficzną nie tak?????

cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

ja tak mialem z gainward ge-force ti 4200 ultra 650
na niektorych gierach mialem szlaczki zamiast grafy. firma gainward wymienila mi grafe...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

ja se gram w cod2 na 9200se... duronie 750 i 256mb...
c@Mel
Kontakt:

Post autor: c@Mel »

Miałem to samo, możliwe, że to początek końca karty graficznej!
Chodzi o kości pamięci - walnęły i tyle. Jeśli kartę masz na gwarancji to szybko ja wymień. Naprawa nie wchodzi w grę! To płytka zgrzewana nie naprawią!!!
Druga opcja to przegrzewanie się kości pamięci możesz spróbować zamontować radiatory powinno pomóc, jeśli to nie uszkodzenie.

Ale co ja mogę o tym wiedzieć!
http://www.pinkbike.com/photo/2049450/
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

hm.. w sumie to mialem podobnie ale w colinie 4 ale to pewnie dlatego ze karte graficzna przekrecilem:D ale jak zmniejszylem taktowanie pamieci to teraz jest ok:D
ven0m_PL
Kontakt:

Post autor: ven0m_PL »

żadnego cholernego radiatora, bo jeszcze posmaruje jakąś silikonową kupą a nie pastą i dodatkowo zaizoluje memki. Niech puści na to najprosztszy wentylek 80x80 a jak nie ma to chociażby pokojowy i niech sprawdzi czy dalej są arty. IF "są" THEN "rozważ możliwość biegu do serwisu" IF "nie ma" THEN "poskrob sie po jajkach i pomyśl nad stałym zamontowaniem wentyla" OR "zassij Roiva Tuner RC15.7 i skręć memki jak to już ktoś tutaj wspominał o kilkanaście/dziesiąt MHz i testuj bez wentyla" aż do momentu kiedy będzie czysto. Dopiero jak to wszystko zawiedzie to myśl o serwisie/wymianie/kupnie nowej bo moze to oznaczać że masz niedovoltowaną grafe i tak czy siak przy pewnej granicy "braku prądusia" będzie krzaczyła.

Dobranoc i nie polemizować mi z tym :p

a jak nie to szukajka na Tweak.pl w podstawowych zagadnieniach or smth i sie dowiesz wszystkiego o OC.

Do. bra. noc. albo zła jak ktoś sie musi kuć na 4 kartkówy
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

Psyke102 pisze:Kup se nowqa grafe
No to faktycznie odpowiedź na poziomie,jak masz tak odpowiadać to lepiej milcz.
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
ODPOWIEDZ