problem z pit bullem

quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

mojemu kumplowi, nie jest zarejestrowany na forum...jak bedzie to sie spytam czy moge podac jego gg
ma Dj 2 2004 wiec to nie moze byc przez 2 polke
sam jeszcze tego nie widzialem bo nie bylem jeszcze u niego a fotki beda w najblizszym czasie...
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

jak chcesz reklamować. TO zadzwon. powiedz o co chodzi, umów sie. Dogadaj.
szweri
Kontakt:

Post autor: szweri »

a jak sie placi przy wysylace czy to ja place czy omi przy odbiorze bo nie czaje?
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

weź nie kombinuj tylko ZADZWON i UMÓW SIE. Dogadaj.
szweri
Kontakt:

wyslalem rame do don cona i jeden z nich chce mi wymienic rame bez problemy na nowa za doplata a nastepny wysyla ja do fabryki zeby przespawali nową główke ale przecierz to sie zmienia chyba material ramy bedzie oslabiona juz wtedy!! wymieniali wam ramy na nowe??
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Pittbull ma problem:) Połamał se noge biedak :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

przespawac glowke ? jesli uznaja Ci na gwarancji to powinni wymienic a nie przespawac
szweri
Kontakt:

no uznali i chca przespawac a kurwa ja nie chce takiej ramy ona przeciez sie rozjebie szybciej niz jak byla nowa przeciez to bedzie oslabienie materiału
zapis
Kontakt:

Re: problem z pit bullem

Post autor: zapis »

[quote="szweri"]witam mam problem w styczni kupilem pit bulla z 2003 roku od dun cona i zrobił mi sie luz na główce na dolnym sterze oddawal juz ktos taki przypadek do reklamacji??? nie wiem co robic mam!? pomocy[/quote]
zapis
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

duncon - profesjonalne podejście do sprawy... nie mam pytań!!!
zapis
Kontakt:

Re: problem z pit bullem

Post autor: zapis »

najłatwiejszym rozwiązaniem tego problemu bedzie kupno sterów Funn Headbunger. Stery te wchodza 2razy wiecej w głowke ramy niz każde inne stery. Sa zaje... szerokie dzieki temu bardzo dobrze sa umocowane w główce.
zapis
szweri
Kontakt:

dobra tam stery sterami ale teraz to bedzie oslabiona rama to ta glowka po kilku skokach to mi sie chyba urwie
szweri
Kontakt:

wiecie cos jeszcze na ten temat????
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

od jakiegoś czasu w polsce jest prawo rękojmi - tzn jak coś z towarem nie tak, to zwrot kasy. mógłbyś sproobować tak to załatwić, a jak nie będą chcieli, to powiedz, że zgłosisz sprawę rzecznikowi praw konsumenta(jak nie zadziała to na serio tak zrób).

zawsze możesz dogadać się w sprawie wymiany ramy na nową(powiedz, że nie chcesz ramy z przespawaną główką). jak to nic nie da, to pozostaje Ci się rozglądać za inną ramą...
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

Widze ze niestety problemy sa z tymi naszymi polskimi ramkami. Mozna sie teo bylo spodziewac ale to teraz nie wazne. Zycze wymiany ramy.
frydron
Kontakt:

Post autor: frydron »

wlasnie dzisaj przychodzi do mnie paczka od DC z tosa inu....i poprostu kocham dowiedziec sie w ostatniej chwili ze DC ma takie zonki ze swoimi ramami...to co spotkalo pitbull'a moze rownie dobrze spotkac moja tose inu....miodzio
www.black_bike.glt.pl
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

Powiem jeszcze tyle ze Tosa Inu wyglada jeszcze jako tako, nawet te spawy nie najgorsze, ale zobaczymy! Wykonanie Pitbulla wogole mi sie nie podoba . Jezeli sie juz kupuje drozszego hardtaila to olecam bardziej sprawdzone firmy, one czesto nie maja takich wzmocnien ze prawie cala rame zakrywaja a sa 100x mocniejsze.Chociaz uwazam ze powinnismy wspierac polski przemysl.
szweri
Kontakt:

dzwonilem do DC i powiedzialem ze nie chce spawanej ramy ze bym chcial wymienic na nowa to w koncu sie naradzili i krzykneli mi za wymiane 300zł to troche mnie przytkalo powiedzialem ze moze wytrzasnol bym kase ale w tym chcial bym specialne malowanie no to musza to obgadac i mam zadzwonic o ok 18:00

i znow bez kasy łłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa fuck fuck fuck
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

[quote="szweri"]dzwonilem do DC i powiedzialem ze nie chce spawanej ramy ze bym chcial wymienic na nowa to w koncu sie naradzili i krzykneli mi za wymiane 300zł to troche mnie przytkalo powiedzialem ze moze wytrzasnol bym kase ale w tym chcial bym specialne malowanie no to musza to obgadac i mam zadzwonic o ok 18:00

i znow bez kasy łłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa fuck fuck fuck[/quote]

to zajebiscie chujowo :/ przypierdola mi 300 zł to chyba ******* na nich bombe atomową
Szweri skontaktuj sie ze mna na gg
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ODPOWIEDZ