problem z pit bullem
wyslalem rame do don cona i jeden z nich chce mi wymienic rame bez problemy na nowa za doplata a nastepny wysyla ja do fabryki zeby przespawali nową główke ale przecierz to sie zmienia chyba material ramy bedzie oslabiona juz wtedy!! wymieniali wam ramy na nowe??
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
Re: problem z pit bullem
[quote="szweri"]witam mam problem w styczni kupilem pit bulla z 2003 roku od dun cona i zrobił mi sie luz na główce na dolnym sterze oddawal juz ktos taki przypadek do reklamacji??? nie wiem co robic mam!? pomocy[/quote]
zapis
Re: problem z pit bullem
najłatwiejszym rozwiązaniem tego problemu bedzie kupno sterów Funn Headbunger. Stery te wchodza 2razy wiecej w głowke ramy niz każde inne stery. Sa zaje... szerokie dzieki temu bardzo dobrze sa umocowane w główce.
zapis
od jakiegoś czasu w polsce jest prawo rękojmi - tzn jak coś z towarem nie tak, to zwrot kasy. mógłbyś sproobować tak to załatwić, a jak nie będą chcieli, to powiedz, że zgłosisz sprawę rzecznikowi praw konsumenta(jak nie zadziała to na serio tak zrób).
zawsze możesz dogadać się w sprawie wymiany ramy na nową(powiedz, że nie chcesz ramy z przespawaną główką). jak to nic nie da, to pozostaje Ci się rozglądać za inną ramą...
zawsze możesz dogadać się w sprawie wymiany ramy na nową(powiedz, że nie chcesz ramy z przespawaną główką). jak to nic nie da, to pozostaje Ci się rozglądać za inną ramą...
Powiem jeszcze tyle ze Tosa Inu wyglada jeszcze jako tako, nawet te spawy nie najgorsze, ale zobaczymy! Wykonanie Pitbulla wogole mi sie nie podoba . Jezeli sie juz kupuje drozszego hardtaila to olecam bardziej sprawdzone firmy, one czesto nie maja takich wzmocnien ze prawie cala rame zakrywaja a sa 100x mocniejsze.Chociaz uwazam ze powinnismy wspierac polski przemysl.
dzwonilem do DC i powiedzialem ze nie chce spawanej ramy ze bym chcial wymienic na nowa to w koncu sie naradzili i krzykneli mi za wymiane 300zł to troche mnie przytkalo powiedzialem ze moze wytrzasnol bym kase ale w tym chcial bym specialne malowanie no to musza to obgadac i mam zadzwonic o ok 18:00
i znow bez kasy łłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa fuck fuck fuck
i znow bez kasy łłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa fuck fuck fuck
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
[quote="szweri"]dzwonilem do DC i powiedzialem ze nie chce spawanej ramy ze bym chcial wymienic na nowa to w koncu sie naradzili i krzykneli mi za wymiane 300zł to troche mnie przytkalo powiedzialem ze moze wytrzasnol bym kase ale w tym chcial bym specialne malowanie no to musza to obgadac i mam zadzwonic o ok 18:00
i znow bez kasy łłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa fuck fuck fuck[/quote]
to zajebiscie chujowo :/ przypierdola mi 300 zł to chyba ******* na nich bombe atomową
Szweri skontaktuj sie ze mna na gg
i znow bez kasy łłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaa fuck fuck fuck[/quote]
to zajebiscie chujowo :/ przypierdola mi 300 zł to chyba ******* na nich bombe atomową
Szweri skontaktuj sie ze mna na gg
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale