wojtek 1506 - po chooj zakladasz nowy watek jak niedawno byl identyczny? bo opcje, ze ktos jest na tyle tepy, zeby nie umiec uzywac szukaj staram sie poczatkowo odrzucic
ja czasami jeżdże w butach adidasa na deske ale jebie sie podeszwa strasznie ...a czasami w halówkach z bazarku, które mają bardzo twardą,ale niestety wąską podeszwe.Adidasy sa oczywiście dużo wygodniejsze;]
ja osobiście w stabilach jeszcze, bo się zajebiście trzymią :)
ale już własnie o wyżej wspomnianych etniesach wspomniałem, najtańszy model za 150 chyba idzie dostać (niechodzi o markę, kasę - tylko wygląd) bo 661 też wyglądają na fajne, ale 300 zł za tego typu but niedam... :/
Polecam Shimano pod platwormy, tak sie składa że mam NÓWKI NA SPRZEDAŻ TANIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! QRWA MUSZE SIE ICH POZBYĆ POTRZEBUJE KASY NA BIKA!!!!!!!
ja smigam w adidasach jakies do chodzenia po gorach i podeszfa jest taka jak od nowosci nic sie niedzieje kupujcie buty do chodzenia po gorach ale nie te z gore texu za 500 tylko wiecie podeszwy niezniszczalne
andrutwojtek1506 sprzedam za ok 150zł do neg oczywiśie i nawet dużej bo pilnie potrzebuje siana a rozmiar 46 ale dziwnie wypada mi pasuje a mam 47 a kumplowi co ma 44-45 ładnie leżą bo z tyłu mają takie coś usztywniające stope w bucie dziwnie jakby co to piszcie na gg 6813189
ja mam jakies adiadsy z podeszwa adiprene :P za bardzo nie kojarze modelu ale ma kauczuk albo cos na styl kauczuku pod spodem. w ogole mam je 3 rok i zero podarc przetarc etc. super wytrzymale, jedyne co sie troche wyciera to kauczuk od pinow ale cos za cos. Trzymaja super :P