Pierwsze zdjęcia toru BMX

vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

Pete ja rozumiem ze bmx znaczy Bicycle Motor Cross , ale toru z worldsow raczej by sie nie dalo na motorku pokonac a tutaj gigantyczne plaskie ladowanie , duze odstepy miedzy chopkami itd. tak sobie mysle ze gdyby udalo mi sie zejsc z moim xem do 10kg to jazda na biku byla by piekniejsza ale denerwowalo mnie to ze wlozylem w bmxa 5razy wiecej kasy niz w mtb i chodz jest duzo mniejszy to jest i tak ciezszy-podjolem decyzje ze nie bede mial dwuch bikow i do puki nie zrobia sie warunki dobre do uprawiania racingu i bedzie chodz tyle przeciwnikow w polsce by utworzyc 3 przejazdy to kupie spowrotem bmxa.
Pete
Kontakt:

Post autor: Pete »

vandall pisze:Pete ja rozumiem ze bmx znaczy Bicycle Motor Cross , ale toru z worldsow raczej by sie nie dalo na motorku pokonac a tutaj gigantyczne plaskie ladowanie , duze odstepy miedzy chopkami itd. tak sobie mysle ze gdyby udalo mi sie zejsc z moim xem do 10kg to jazda na biku byla by piekniejsza ale denerwowalo mnie to ze wlozylem w bmxa 5razy wiecej kasy niz w mtb i chodz jest duzo mniejszy to jest i tak ciezszy-podjolem decyzje ze nie bede mial dwuch bikow i do puki nie zrobia sie warunki dobre do uprawiania racingu i bedzie chodz tyle przeciwnikow w polsce by utworzyc 3 przejazdy to kupie spowrotem bmxa.
Nie wiem jaki miałeś rower ale najdroższy który widziałem kosztuje 1,000 w detalu. Nie trzeba tyle widać żeby startować w racingu. Można kupić używanego za 200-250 USD. Nowego z górnej półki można kupić za 600-700 USD. Owszem można kupic samą ramę za 350 USD , carbonowy widelec za
170-200 USD, korby za 150-250 USD itd ale po co.
Jeżeli nie trenujesz to najlepszy rower nie pomoże.

peace
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
ODPOWIEDZ