Niepłacenie rachunków Allegro:P
sluchaj co mnie to obchodzi. jak sie sprzedaje cos na allegro to trzeba wziasc pod uwage, ze za mozliwosc wystawienia na aukcje przedmiotu trzeba zaplacic. PepikDH ja Ciebie nie wyzywam wiec nie rozumiem Twojego podejscia do mnie... czy poczules sie lepiej nazywajac mnie pajacem?? tak? to sobie jeszcze pobluzgaj na mnie, a zaplacic predzej czy pozniej i tak bedziesz musial!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
A mi zablokowali *** wie za co i nie chcą odblokować, a mam 10 zeta na plusie, pisze żeby mie ten hajs oddali i podziękuje za współpracą a oni, że muże doliczyć koszty przelewu, wałek, taki a jak Ja wpłacałem to nie doliczyli mi do całej sumy kosztów które Ja poniosłem; rozkręcili się bardzo i srają na pojedyńczych użytkowników, trza ich ojebać i tyle.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
ja gdzies w tv slyszalem ze roczny zysk alegro sie ocenia na 3 miliardy zlotych
niezla kasa :-) , a jak sie korzysta z czyichs uslug to sie powinno za to placic a nie sie srac i zakladac tematy czy moze moge nie zaplacic to nic sie nie stanie :f , stanie sie bedziesz pospolitym ZLODZIEJEM
niezla kasa :-) , a jak sie korzysta z czyichs uslug to sie powinno za to placic a nie sie srac i zakladac tematy czy moze moge nie zaplacic to nic sie nie stanie :f , stanie sie bedziesz pospolitym ZLODZIEJEM
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Zarejestrujcie sie na www.swistak.pl za damor całkowicie .. a serwis sie nieźle roziwja .. juz jest ok 200 000 aukcji .. dzielnie gonia gówniane allegro ..
do mnie tez cos pisali o sądzie itp .. to ich zjebałem ze nie okazują szacunku i mają mnie w dupie .. bo przez 2 lata pracuje na ich dobre imie... same pozytywy, zero kłopotu z mojej strony .. często robiłem PRzedpłaty np po 150 zł ... a oni mi nagle SĄD ZA 30 zł ... przeprosili mejlem .. kutasie łby ...
do mnie tez cos pisali o sądzie itp .. to ich zjebałem ze nie okazują szacunku i mają mnie w dupie .. bo przez 2 lata pracuje na ich dobre imie... same pozytywy, zero kłopotu z mojej strony .. często robiłem PRzedpłaty np po 150 zł ... a oni mi nagle SĄD ZA 30 zł ... przeprosili mejlem .. kutasie łby ...
No to tak :
zalozylem juz 4 konta na allegro bo zawsze nie placilem w terminie a musialem sprzedawac lol lacznie allegro zaplacilem kilkaset zloty :/.
Ogolnie jak za czesto zalegasz z oplata i zablokuja konto moge nie odblokowac i szkoda pozytywow.
Niestety nie lubi eich a oni mnie i zablokowali wszystkie konta , poplacilem ale powiedzieli ze dziekuja mi za wspolprace i *** miw dupe :D
Ogolnie ja im to samo i zalozylem konto na znajomego , ale teraz sie pilnuje zeby juz walkow zadnych nie miec bo szkoda znow 200 pozytywow.
zalozylem juz 4 konta na allegro bo zawsze nie placilem w terminie a musialem sprzedawac lol lacznie allegro zaplacilem kilkaset zloty :/.
Ogolnie jak za czesto zalegasz z oplata i zablokuja konto moge nie odblokowac i szkoda pozytywow.
Niestety nie lubi eich a oni mnie i zablokowali wszystkie konta , poplacilem ale powiedzieli ze dziekuja mi za wspolprace i *** miw dupe :D
Ogolnie ja im to samo i zalozylem konto na znajomego , ale teraz sie pilnuje zeby juz walkow zadnych nie miec bo szkoda znow 200 pozytywow.
www.mm-foto.pl
"cosinjak cie to wkurwia to zapłać za mnie pajacu bo ja ledwo grosza zarabiam! "
cytat : pepik DH
powiem wprost - nie masz kasy, nie stac Cie? to nie wystawiaj przedmiotow na allegro bo to kosztuje. ogloszenie w gazecie tez kosztuje, nie??
uwazasz ich za oszustow, i przez to swoje mniemanie sadzisz ze mozesz sprobowac im wala wykrecic? BLAD. sam nie krec i nie matacz to bedziesz mogl sadzic innych ze sa nie fair.
nie podoba Ci sie allegro? nie korzystaj. proste. chyba nikt na tym nie ucierpi...
cytat : pepik DH
powiem wprost - nie masz kasy, nie stac Cie? to nie wystawiaj przedmiotow na allegro bo to kosztuje. ogloszenie w gazecie tez kosztuje, nie??
uwazasz ich za oszustow, i przez to swoje mniemanie sadzisz ze mozesz sprobowac im wala wykrecic? BLAD. sam nie krec i nie matacz to bedziesz mogl sadzic innych ze sa nie fair.
nie podoba Ci sie allegro? nie korzystaj. proste. chyba nikt na tym nie ucierpi...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Troszke statystyk allegro:d:
-co 3 minuty ktoś sprzedaje jeden telefon komórkowy
-co 5 minut sprzedaje się jedna płyta z muzyką
-co 8 minut ktoś sprzedaje film na VHS lub DVD
-co 10 minut ludzie sprzedają dysk twardy komputera
-co 15 minut sprzedaje się jeden aparat fotograficzny
-co 20 minut sprzedaje się para butów
-co 2 godziny ktoś sprzedaje złotą monetę
-co 5 godzin sprzedaje się jeden monitor komputerowy
-co 9 godzin sprzedaje się złoty lub srebrny pierścionek
Jak informuje BiznesNet miesięczne zyski Allegro sięgaj blisko 34 mln złotych, moim zdaniem jest to niebagatelna gotówka. Warto podkreślić, że kwota ta stanowi tylko ułamek zysków większych domów aukcyjnych np: eBay. Allegro jest nie tylko najlepszym polskim domem aukcyjnym ale posiada także udział 70% w całym polskim rynku e-commerce. Allegro współpracuje z największymi polskimi e-bankami: Inteligo i mBank.
-co 3 minuty ktoś sprzedaje jeden telefon komórkowy
-co 5 minut sprzedaje się jedna płyta z muzyką
-co 8 minut ktoś sprzedaje film na VHS lub DVD
-co 10 minut ludzie sprzedają dysk twardy komputera
-co 15 minut sprzedaje się jeden aparat fotograficzny
-co 20 minut sprzedaje się para butów
-co 2 godziny ktoś sprzedaje złotą monetę
-co 5 godzin sprzedaje się jeden monitor komputerowy
-co 9 godzin sprzedaje się złoty lub srebrny pierścionek
Jak informuje BiznesNet miesięczne zyski Allegro sięgaj blisko 34 mln złotych, moim zdaniem jest to niebagatelna gotówka. Warto podkreślić, że kwota ta stanowi tylko ułamek zysków większych domów aukcyjnych np: eBay. Allegro jest nie tylko najlepszym polskim domem aukcyjnym ale posiada także udział 70% w całym polskim rynku e-commerce. Allegro współpracuje z największymi polskimi e-bankami: Inteligo i mBank.
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/