"REVOLUTION"- pełnometrażowy film
Plagiat
Xxsin pisze:Film obejrzany :) Montarz 5+, jazda ....ehm wiadomo wypas :D , muzyka świetnie dobrana... Wszystko byłoby super gdyby nie to, że po obejrzeniu czuje się wielki niedosyt :) Potem coś dopiszę, bo teraz do szkoły trzeba zapier... :D
Pozdro
Tak, te disordery są świetnie zmontowane. Jazdki w disorderach tez mocne... ..no i ta muza z disorderów..
ja normalnie do szkoły nie ide tylko disordera zapuszczam, żeby sprawdzić czy tej ekipy z revolution nie było na pewno w tych śiśorderach ..taki mam niedosyt... ..od pierwszej części sobie puszczę...
..taki mam niedosyt. Tyyyle ściągania... ...taka lipa... ..do festu jest jescze 624h... poświęćcie coś czasu, dograjcie cos, sklejcie jakiś film...
klejenie klipa 3/10
jazdki 5/10
muza - jak kto trafi/jak kto lubi
nie lubią mnie juz w revolution 10/10
szparka narka zwarka.
Plagiat
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
a dla mnie jest to przez duże litery FILM i mi się zajebiście podobał jak mało która polska produkcja- nawet bardziej niż mudBrothers prezentowany ostatnio na d-z:)po prostu robi dobre wrażenie a to się liczy najbardziej niewnikam w szczegły bo niejestem krytykiem filmowym;)po prostu spoko git opłacało się go ściągnąć.
ja zawsze myślałem, że neo 128 jest wolne a tu chyba mam najszybszy transfer 11.5KB/s :] niecałe 5h do końca.... swoją drogą, któremu z was neo 128 ssało kiedyś tak jak mi z prędkościa 1500KB/s ? sam w to nie mogę uwierzyć, ale jak ssałem mudbrothersów to mi parenaście MB w kilka sekund ściągnęło..
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
A mnie się podoba i to jest moje zdanie... a najbardziej podobał mi się przejazd szczękiego :D No bo w sumie najlepsza miiejscówa :D Tylko nie potrzebnie się trasa w Witkowicach powtarzaja...
Śruba
Gdzie tam masz muzę z diosrderów?? Bo poza urwykami, które dobrze się komponują z filmem nie zauważyłem jej :]
Pozdro
Śruba
Gdzie tam masz muzę z diosrderów?? Bo poza urwykami, które dobrze się komponują z filmem nie zauważyłem jej :]
Pozdro
xxsin.. ..no właśnie w disorderowych urywkach...
za dużo powtórek jest :/ w jazdkach z timu...
spoko ze ci sie podoba, ale sądze ze na fest nie puścicie filmu z wstawkami z Disorderów... bo jak to tak zostanie to to raczej słaby pomysł... ..bo nie macie zgody riderów z Disorderów na to aby występowali na feście...
:p ..a to juz bedzie dyskwalifikacja :/
glowa słuzy do myślenia.. a pałeczka do robienia...
za dużo powtórek jest :/ w jazdkach z timu...
spoko ze ci sie podoba, ale sądze ze na fest nie puścicie filmu z wstawkami z Disorderów... bo jak to tak zostanie to to raczej słaby pomysł... ..bo nie macie zgody riderów z Disorderów na to aby występowali na feście...
:p ..a to juz bedzie dyskwalifikacja :/
glowa słuzy do myślenia.. a pałeczka do robienia...
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.rapidshare.de
dajesz szczeki, moze teraz go ktos obejrzy :D
sam bym chcial, ale transfer naprawde z dupy!
dajesz szczeki, moze teraz go ktos obejrzy :D
sam bym chcial, ale transfer naprawde z dupy!
http://www.rapidshare.se/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please
[url=http://dh-zone.com/]DH - Zone[/url] || [url=http://ride-zone.pl/]RiDe - Zone[/url]