Co jest z PinkBikiem dzisiaj??
-
- Kontakt:
Ale dziki teraz ten PB :D Trzeba się przyzwyczaić :PP
npr
Bo nie odłączyli serwera tylko stronę pb.. a jak kolega Ci dał liink bez pośrednio do zdjęcia.. a nie do strony(karty zdjęcia), czyli tego z opisem location itd... to musiało działać :D
Osz w mordę :/ zmienili logowanie :/ Ja miałem w operze zapamiętane hasło na ctrl+enter a tak to nie pamiętam :/ ale trudno będę szukał :PP
Ja nie mogę ale wtopa :[ wrrrrr
npr
Bo nie odłączyli serwera tylko stronę pb.. a jak kolega Ci dał liink bez pośrednio do zdjęcia.. a nie do strony(karty zdjęcia), czyli tego z opisem location itd... to musiało działać :D
Osz w mordę :/ zmienili logowanie :/ Ja miałem w operze zapamiętane hasło na ctrl+enter a tak to nie pamiętam :/ ale trudno będę szukał :PP
Ja nie mogę ale wtopa :[ wrrrrr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O ***** żesz w pizde ja ******. Straszne to to i szkaradne i zaraz wszyscy umrzecie, bo to przecież pinkbike, a pinkbike nie moze się zmieniać, więc zarazy zginiemyyyyyyyyyy.......
Dobra, a jak już komuś fiknął z tego powodu to czemu nie napisać czegoś z sensem :P
W sumie stronka wygląda ładnie, rodzaj czcionka ok, ale przymała troche...
Dobra, a jak już komuś fiknął z tego powodu to czemu nie napisać czegoś z sensem :P
W sumie stronka wygląda ładnie, rodzaj czcionka ok, ale przymała troche...
http://dhcyc.pinkbike.com