Dc COCK
-
- Kontakt:
buahahaa...swietny jestes zvisu...poki co jeden cock padl,ale o tym jzu pisalem.a na pytanie dlaczego ma takie dlugie widly zaraz dam odpowiedz-bo jest przystosowany pod dwie polki z duzym skokiem.ja jezdzilem ze 170mm i bylo bardzo przyjemnie.a ta "puszka" zwieksza sztywnosc.mysle ze po czesci przez to scianki ma cienkie dosc...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Plitlanek-ta akita nie byla nowa,tylko po Garym a to duuuuuuuza roznica.kto go zna ten zrozumie...
broono-hmm ciekawe jest to co mowisz.to moze wytlumaczysz mi dlaczego Cosmos na pitbullu wyjezdzil vice mistrzostwo Polski w 4x nie lamiac ani jednej ICH ramy?Jak mi powiesz ze on nie jezdzi ostro to sie posikam ze smiechu.Wali dropy,rowniez na plaskie,lata co sie da,a ramy nie polamal...
broono-hmm ciekawe jest to co mowisz.to moze wytlumaczysz mi dlaczego Cosmos na pitbullu wyjezdzil vice mistrzostwo Polski w 4x nie lamiac ani jednej ICH ramy?Jak mi powiesz ze on nie jezdzi ostro to sie posikam ze smiechu.Wali dropy,rowniez na plaskie,lata co sie da,a ramy nie polamal...
-
- Kontakt:
ta RyyS ale zauwaz ze to przypadki jednostkowe-np. w 2003 roku sprzedano ok 400pitow z czego 12 wrocilo na reklamacji.nie powiedzialbym ze to duzo.bo to dokladnie 3% :).A ze bylo glosno TYLKO o tych peknietych to moze sie wydawac ze to naprawde duzo.A do tego 6 z nich peklo w baardzo dziwnym miejscu bo na tylnych widlach.Byly zle pospawane najwyrazniej.Coz-ciekawe,nieprawdaz??