RedBull + vódka
Koshal na lodkach plywasz?? no to wide kumpla zeglarza:D hehe, ja tam na lodkach mam jeden napoj - skrzynka specjala i w kazdym porcie napelniamy ja i tak od portu do portu :D
co do vodki z aspiryna - to nie polecam.. troszke duzo chemi...
cwiartek nie bedzie.. trza bedzie pol litra pic:P
kurde.. zobczacycie beda 0,2 i beda kosztowac jak cwiartka!!;( ale ja i tak kocham finlandie za 27 za 0,5 ( troche burzuj ale jak to wchodzi )
pasqd : Blue CIty - rondo zeslancow syberyjskich, w centrum na samy dole.. nie nazywa sie to dokladnie swiat piw.. ale jakos tak :P co do siedzenia i picia.. to jest jakos dziwnie.. jak siedzisz to jest luz.. jak wstajesz to masz: albo wiatr od boku i sie ciezko chodzi.. albo jakies glupie pomysly:P
pamietam kumpel kiedys najebany mial blokade slow:P i mowil oooo ( ktorej - mowia koledzy:P ) aha... śśśniaa ( śniadanie??) aha.. 10 - odpowiadamy.. branoc do :P
albo raz kumpel stwoierdzill ze sie wysika przy placu PW i stanal na trawniku i zaczal sikac na chodnik przekonany ze leje na drzewo ktore bylo.. za nim :P
co do vodki z aspiryna - to nie polecam.. troszke duzo chemi...
cwiartek nie bedzie.. trza bedzie pol litra pic:P
kurde.. zobczacycie beda 0,2 i beda kosztowac jak cwiartka!!;( ale ja i tak kocham finlandie za 27 za 0,5 ( troche burzuj ale jak to wchodzi )
pasqd : Blue CIty - rondo zeslancow syberyjskich, w centrum na samy dole.. nie nazywa sie to dokladnie swiat piw.. ale jakos tak :P co do siedzenia i picia.. to jest jakos dziwnie.. jak siedzisz to jest luz.. jak wstajesz to masz: albo wiatr od boku i sie ciezko chodzi.. albo jakies glupie pomysly:P
pamietam kumpel kiedys najebany mial blokade slow:P i mowil oooo ( ktorej - mowia koledzy:P ) aha... śśśniaa ( śniadanie??) aha.. 10 - odpowiadamy.. branoc do :P
albo raz kumpel stwoierdzill ze sie wysika przy placu PW i stanal na trawniku i zaczal sikac na chodnik przekonany ze leje na drzewo ktore bylo.. za nim :P
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
spróbujcie takie cos- do szklanki mały kielonek wódki jakies 25 ml do tego wino wermut cos jak martini ale sa tansze nawet po 10 zł, tego wermuta wlewamy 50 ml a do tego ile zostanie miajsca w szklance dolewacie redbulla albo R20- ja wole R20 bo mnie bardziej klepie, pare takich drinów i masakra, jest sie zajebanuym strasznie a sie lata na luzaku, a no i jak sie to pije to nie czuc ze sie chla alkochol, a no i nie jerajcie do tego towaru, ja zajarałem i po 20 minutach zgon, pozdro
-
- Kontakt:
A ja wam powiem co naprawde mocno czesze! Kupujesz 2 litrową cole (raczej orginajną bo jest bardziej nagazowana przez co "mocniejsza") oraz 1 litr spirytusu (z zaufanego źrodła od jakiegoś kumpla itp.). Następnie mieszamy zawartość w jakiejś większej butelce, przynajmniej 3 litrowej (np. po wodzie mineralnej). Otrzymujemy w ten sposób diabelski napój o całkiem nieżłym smaku ( hi hi).
Powiem wam tyle: w zeszłe wakacje razem z 3 kolegami byliśmy już po 2 browarkach i ciągle było mało a że kumpel miał spiryt w domu to polecieliśmy do sklepu po cole...Po wypiciu na 4 osoby 3 litrów tego "drinka" myśleliśmy że do góry nogami chodzimy:). Ten trunek tak daje w czajnik jak mało który. Polecam jak chcecie sie nakurwi*ć na maksa! hłe hłe.
Powiem wam tyle: w zeszłe wakacje razem z 3 kolegami byliśmy już po 2 browarkach i ciągle było mało a że kumpel miał spiryt w domu to polecieliśmy do sklepu po cole...Po wypiciu na 4 osoby 3 litrów tego "drinka" myśleliśmy że do góry nogami chodzimy:). Ten trunek tak daje w czajnik jak mało który. Polecam jak chcecie sie nakurwi*ć na maksa! hłe hłe.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt: