mega wymiatacze :D

luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

karol.fr
jednoznacznie polowa jest niedowykonania w ten sposob ktory prezentuja na filmie... druga polowa jednoznacznie wykonalna, lecz nie wiadomo czy im sie udalo czy tez to sfiksowali
luk4szm
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

debile...taki skejtpark a oni w kosza grają :/
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

mi sie wydaje że to na prawde jest! na świecie jest wiele różnych rzczey których nie da sobie wyobrażic a są naprawde!! ostatnio czytałem książke z historii i w 19.. którym roku jakaś babka wypadła z samolotu zpadała w dół 10000m i przeżyła, a wydaje sie to niemozliwe
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

ej, jak to wlaczyc??
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

GAAP pisze:mi sie wydaje że to na prawde jest! na świecie jest wiele różnych rzczey których nie da sobie wyobrażic a są naprawde!! ostatnio czytałem książke z historii i w 19.. którym roku jakaś babka wypadła z samolotu zpadała w dół 10000m i przeżyła, a wydaje sie to niemozliwe
nom znam to historie :D to bylo chyba w latach osiemdziesiatych i 300 osob zginelo a ona przezyla bo spadla na jakies drzewo wielke w jugoslawi a byla zima wiec drzewo bylo osniezone i powoli z galezi na galaz spadala az w koncu w sniezek na ziemi :D lajtowo gdyby nie drzewo to by szans nie miala a tak :D szkoda ze nic nie pamietala bo trudno pamietac cos jak sie straci przytomnosc :D chcialbym cos takiego przezyc
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

qmpel mowil mi ze to bylo skladane przez kupe czasu i zamieszczone na jakims forum do streetballa... ale goscie naprawde to robili...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

No przecie nie robili sobie tego od tak, każda próba była folmowana i moze im wyszło za 2, a może za 500 razem, a wy z tego wielkie coś robićie :P

Domestos_WC, nie ma co, loolowe :D, a ciekawe jak oni grają normlanie w kosza :D
http://dhcyc.pinkbike.com
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

ja grałem w kosza dość często ponad 3lata i różne akcje się robiło, np.rzucanie z połowy czy końca boiska czy tyłem i udawało się ale żeby robić to za pomocą deskorolki lub inny sposób to ....niewiem...musieli by spędzić w tym sketeparku połowę życia:)jednak 80%tych trików wydaje mi sie do obczajenia:)
pepikDH^
Kontakt:

pozatym w filmiku używali odpowiedniego obiektywu na kamerze przez co wydaje się że rzuty i odbicia piłki od ścian są bardzo odległe a w rzeczywistości kosz stoi niedaleko a reszta to technika rzutu,podkręcanie piłki..trening czyni mistrza
ZONK
Kontakt:

Post autor: ZONK »

zauwazcie ze kamera robi złudzenie optyczne...dla tego niektore rzuty wydaja sie byc wykonywane z daleka ! film - mozliwy....pytanie ile czasu nagrywany :]
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
Vel
Kontakt:

Post autor: Vel »

To nie fotomontaż.Tych kolesi poprostu nie wypuszczają stamtąd od urodzenia:)
Got to get AIRBORNE before it's too late!
pepikDH^
Kontakt:

VelZONKwłaśnie to miałem na myśl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Mega po prostu, niechce mi sie wszystkich czytac, ale jakby ktos mowil, ze fotomontaz..

Nio dobra, da sie zrobic, ale zrob taka fizyke, swiatla, cienie i animacje to pogratuluje...

Dla mnie to jest real, a wiekszosc rzutow z perspektywy wcale nie jest daleka, z innego rzutu widac ze tam jest kilka metrow do kosza, a obiektyw szerokokatny robi takie zludzenie, duzy FOV po prostu.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ODPOWIEDZ