mega wymiatacze :D
nom znam to historie :D to bylo chyba w latach osiemdziesiatych i 300 osob zginelo a ona przezyla bo spadla na jakies drzewo wielke w jugoslawi a byla zima wiec drzewo bylo osniezone i powoli z galezi na galaz spadala az w koncu w sniezek na ziemi :D lajtowo gdyby nie drzewo to by szans nie miala a tak :D szkoda ze nic nie pamietala bo trudno pamietac cos jak sie straci przytomnosc :D chcialbym cos takiego przezycGAAP pisze:mi sie wydaje że to na prawde jest! na świecie jest wiele różnych rzczey których nie da sobie wyobrażic a są naprawde!! ostatnio czytałem książke z historii i w 19.. którym roku jakaś babka wypadła z samolotu zpadała w dół 10000m i przeżyła, a wydaje sie to niemozliwe
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
ja grałem w kosza dość często ponad 3lata i różne akcje się robiło, np.rzucanie z połowy czy końca boiska czy tyłem i udawało się ale żeby robić to za pomocą deskorolki lub inny sposób to ....niewiem...musieli by spędzić w tym sketeparku połowę życia:)jednak 80%tych trików wydaje mi sie do obczajenia:)
-
- Kontakt:
Mega po prostu, niechce mi sie wszystkich czytac, ale jakby ktos mowil, ze fotomontaz..
Nio dobra, da sie zrobic, ale zrob taka fizyke, swiatla, cienie i animacje to pogratuluje...
Dla mnie to jest real, a wiekszosc rzutow z perspektywy wcale nie jest daleka, z innego rzutu widac ze tam jest kilka metrow do kosza, a obiektyw szerokokatny robi takie zludzenie, duzy FOV po prostu.
Nio dobra, da sie zrobic, ale zrob taka fizyke, swiatla, cienie i animacje to pogratuluje...
Dla mnie to jest real, a wiekszosc rzutow z perspektywy wcale nie jest daleka, z innego rzutu widac ze tam jest kilka metrow do kosza, a obiektyw szerokokatny robi takie zludzenie, duzy FOV po prostu.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com