Rowerowy Sylwek? [warszawa]
-
- Kontakt:
-5? jezdzilem jak bylo minus kilkanascie i jakos zyje.
poza tym wyobrazcie sobie (przemuś :) ), ze niektore osoby nie lubia pierdolonego sylwestra i nie spotykaja sie z banda ziomusiow pic szampana, rzucac petardami etc. mnie na przyklad sylwester doprowadza do szalu i wolalbym w ogole nie byc swiadomy jego istnienia. dlatego tez wole sie spotkac z paroma kolegami ktorzy podzielaja moje zdanie i pojezdzic , pozniej skoczyc na jakas wyzerke lub obejrzec dobry film.
poza tym wyobrazcie sobie (przemuś :) ), ze niektore osoby nie lubia pierdolonego sylwestra i nie spotykaja sie z banda ziomusiow pic szampana, rzucac petardami etc. mnie na przyklad sylwester doprowadza do szalu i wolalbym w ogole nie byc swiadomy jego istnienia. dlatego tez wole sie spotkac z paroma kolegami ktorzy podzielaja moje zdanie i pojezdzic , pozniej skoczyc na jakas wyzerke lub obejrzec dobry film.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KFP_Wwa chciałem powiedziec ze jedna ostatnich zeczy ktorą bym chciał robic w sylwestra to chyba jest rower.. poprostu nie wiedzi mi sie jazda na roweze w mrozie -15*C wole balowac z kolezankami i kumplami na jakiejs domówce albo w klubie...
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
jak bedizesz mial plusowa tempretatura to deszczyk, bloto... to ja juz wole mroz :D
ale posiedziec sobie w milym towarzystwie nie musi byc od razu chlaniem na pale, po ostatnim roku nei mam ochoty :P ale sylwka chce z panna milo spedzic jeszcze nie wiem gdzie a cholera coraz blizej :P
ale posiedziec sobie w milym towarzystwie nie musi byc od razu chlaniem na pale, po ostatnim roku nei mam ochoty :P ale sylwka chce z panna milo spedzic jeszcze nie wiem gdzie a cholera coraz blizej :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pomysl spoko ale raczej nie pierwszy taki...=]
ps1: po kazdej domowce (takze zeszly sylwek) z bikerami bierzemy rower bikera u ktorego domowka i po wielkim przechlaniu jezdzimy sobie gdy tylko zrobi sie juz jasno...=] (pozdro LUkasz)
ps2: nie robcie dowijek na lodzie....to boli=]
ps3: uwazajcie na flaszki latajace z okien i petardy....
ps4: wszystkie miejscowki w ta noc sa dostepne.....policja ma pelne rece roboty i moze po trzech godzinach po zgloszeniu dojedzie....:D
powodzenia
ps1: po kazdej domowce (takze zeszly sylwek) z bikerami bierzemy rower bikera u ktorego domowka i po wielkim przechlaniu jezdzimy sobie gdy tylko zrobi sie juz jasno...=] (pozdro LUkasz)
ps2: nie robcie dowijek na lodzie....to boli=]
ps3: uwazajcie na flaszki latajace z okien i petardy....
ps4: wszystkie miejscowki w ta noc sa dostepne.....policja ma pelne rece roboty i moze po trzech godzinach po zgloszeniu dojedzie....:D
powodzenia
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt: