Krakus_dh pisze:A będzie pasował Marzocchi mz race?? I pod 182 cm wzrostu brać który rozmiar 14.5 czy 16.6??
Będzie pasował ale ile masz tam skoku? 100 czy 120mm?
Ja bym brał większą, jezeli Ci nie zalezy jednak na jakimś komforcie/dojazdach do miejscówek/itp. to mniejsza.
TO ja juz nie wiem bo w sumie widzialem juz JB z Pike i wiem ze to daje rade a przeciez Pike nie teki maly bo 140mm, ale mam wrazenie ze jest jakis delikatny (nie wiem czemu), wolał bym shermana flicka ma tylko 1cm wiecej skoku no i to jest amor do ktorego mozna miec calkowite zaufanie tylko ze widzialem zlamanego JB przy takim setupie (traumatyczne przezycie) No poprostu nie wiem. Moze ktos mnie jeszcze przekona???
MaG pisze:TO ja juz nie wiem bo w sumie widzialem juz JB z Pike i wiem ze to daje rade a przeciez Pike nie teki maly bo 140mm, ale mam wrazenie ze jest jakis delikatny (nie wiem czemu), wolał bym shermana flicka ma tylko 1cm wiecej skoku no i to jest amor do ktorego mozna miec calkowite zaufanie tylko ze widzialem zlamanego JB przy takim setupie (traumatyczne przezycie) No poprostu nie wiem. Moze ktos mnie jeszcze przekona???
Daj spokój, bierz PIKE'a. Jest wystarczająco pancerny. A przynajmniej dostosujesz sobie skok U-turnem pod siebie.