Rama Leader Fox Colapse - co to jest???

Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Heh lol.
Macie zle pojecie xc.
XC to nie musi byc tylko podjezdzanie albo turystyka. Slyszeliscie okreslenie agresywne xc kiedys :>? Sadze ze predzej mozna zjedzac na rowerze do xc niz na rowerku do dirtu. Po pierwsze lekkie fulle do xc sobie radza dobrze na zjazdach po lekkim przekonfigurowaniu. Drugi przyklad rower ktory ma rame 16,5 17 i pike sprzodu ktory ma 140 mm skoku oponki 2,1 i geita kiere okolo 60 cm ciezka nazwac typowym rowerem do scigania. A mozna na nim podjezdzac i fajnie zjezdzac. Wiele ludzi nawet nie wie ze xc moze byc duza lepsza zabawa niz skakanie. Ja np Bardzo tesknie za moim rowerem do xc i chce go juz jak najszybciej zlozyc bo to jest fajne. Musze powiedziec tez ze jezeli chodzi o zjezdzanie i skakanie jakichs malych uskow czy hopek ktore wybijaja nisko a daleko. To duzo lepiej bawilo mi sie w cos takiego na rowerze do xc. Powiem tez ze na swoim rowerku poprzednim ktory nei byl dualowka polecialem 2,5 m dropa. :) Wiec to swiadczy o uniwersalnosci ;)
Ssij pento
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Sulring To się nazywa Enduro...
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

ja tą ramkę widzialem na wakacjach, jak bylem w Wiśle. ogólnie sprawiała dobre wrażenie. nawet ładne malowanie miała i wogóle :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
ODPOWIEDZ