Niech zyje Marzocchi !!

Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

rocznik 2002 pancerny... to chyba nie bardzo jezdzisz
hofald marzocchi daje bodajze 1rok gwarancji
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

rocznik 2002 jest pancerny kumpel ma drop offa i jest nie do zajebania tak samo nizsze modele
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

ke 2002 pancerne? pfff :P
teh_pwnerer
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

napewno nie sa mocniejsze od 03,04, no i starych rozkrecanych bomberkow,sam mialem bombera mxc 2002 po ok 3 miesiacach zaczely pekac haki,a po niecalym roku jebnely,a nastepnie pekl jeden lag,wiec do najmocniejszych nie nalezaly,w sumie byl od mocno katowany ale mogl by byc mocniejszy
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

Nie ma to jak oldschoolowy, Z1 dual:), amor jest miodny..., wybiera wszystko, nie gnie sie, nic sie nie pierdoli, i do tego ma zajebiscie mocny teflon...
Pewnego razu maly gowniarz popchal mi przypadkiem rower na taki murek wapienny, i centralnie przyjebalo golenia gorna , a murek cholernie ostry byl, i tak zjechal amor w dol... patrze sie a tam nawet ryski nie ma:), ogolnie amor wypasny jak za 900 zl
q[]-[]ta
Kontakt:

nie ma to jak oldschoolowe amorki z lat 99 :D szczegolnie za 900 zl,, nie zebym sie cieszyl, i radowal no ale amor jest miodzio, i w dodatku calkowicie rozkrecalny:d
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

2002- duzo dirt jumperow sie posypalo z tej pierwszej serii, nie najlepszy rocznik:)

qhta wcale sie kurwa nie chwalisz.

Ja jezdze jeszcze na poplamanym lajtowo, jakies barspiny z fakie i z manuala to raczej sie nie *******, tylko ******* sie zrobil bo zaczal dzialac (spuscilem powietrze) i sie ugina, a my tego nie lubimy.

w sobote idzie do pragi na reperacje, i obym dostal golenie od 2004 i bede chcial sprzedac tego doskonalego amorka, wysmienity stan, na wypasiku, nowe golenie, gorne tez jak nowka, dluga rura, cena przystepna :)
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

a koledze w manitou zamist obudowe compa włożyli sporta:/(black)
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

<Piotras> co do tego że dostałeś czarne golenie to raczej jest tak że widocznie tych nowych od dirt jumpera 2004 nie mieli czy cos i dali ci z innego modelu 2004 bo jak by ci dali od 2003 to znowu by pekły a tam sa ludzie którzy myslą i nie chcieli robić lipy formie.

co do tego że nikt nie słyszał żeby Timo Prizel połamał psylo, no to oni chyba tez debilami nie są i nie pozwolili by żeby takie wiadaomości wychodziły na światło dzienne pozatym on ma sprzęt od sponsora, ma kilka rowerów rózniących sie tyko małym szczegółem typu wielkość zębatki z przody czy opony, poprostu on tak nie katuje sprzętu jak zwykły przeciętny osobnik tymbardziej że on o wiele lepiej lata niz ktokolwiek u nas i on napewno mniej masakruje sprzęt. A co do bomberków to nawet możecie sobie popatrzec w katalogu shimano<nie wiem z którego roku> fotke przy opisie tarcz XT tam koles na shwinie skacze w dualu na bomberku z naklejkami Rock Shoxa teraz coś takiego by nie przeszło bo każdy amor inaczej wygląda.

Kiedyś ludzie marudzili że bombery sa za mało sztywne bocznie (za to nie pekały) a teraz jak je usztywnili to ludzie marudzą że pekają. Wiadomo że jeśli coś jest sztywne to prędzej pęknie niz coś elastycznego. To sa dopiero ich pierwsze tak sztywne produkty poprostu "choroba dziecięca" za rok albo dwa spowrotem będą super. Kiedyś tez było że bombery są za ciężkie to je odchudzili i wtedy pekały to w następnym roku to zmienili i juz było gicior. Poprostu nie da sie odrazu zrobic idealnego amora. Jak by mieli to sprawdzić tak naprawde super to by im zajeło ze 3 lata a przez ten czas firma by poszła z torbami bo inni by wprowadzali nowosci a marzocchi by zostało na starociach.
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

NIESTETY zgodze sie co do jakosci marzocchi 'ego , mam drop off triple 04 (oem) zrobilem ~600 kilometrow i mam luzy, nawet go Q*&^^a nie zaczalem katowac (kilka dropow ~1m-1,5m , kilka hop) i ma luzy, znaczy jak zaciagam przedni hebel, lapie golen i ruszma rowerem do przodu i tylu to czuje fajny luz na forku (buja sie) na poczatku tylko "strzelal" czy moze "klikal" , poraszka
Local Swinga-Swinga
MARCIN [OMT]
Kontakt:

Post autor: MARCIN [OMT] »

Ja tez polamalem dj i tez teraz mam calego czarnego :)
piotras
Kontakt:

Post autor: piotras »

Ja dostałem napewno z Bombera Z 150, bo Marzocchi przysłało mi naklejeczke na opakowaniu co było z nim robione i tam było właśnie napisane, że lagi są właśnie od Z 150.... a golenia pasują, druga sprawa to to... że oni już na bank nie produkują tych amorów na 03' więc nie mieli mi z czego dać z teflonowymi (pomarańczowymi) goleniami więc dali mi lagi na 04' całe czarne... a fotki jeszcze porobie, bo aparata nie mam teraz pod łapą ;)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
q[]-[]ta
Kontakt:

A co do starych bomberow, mozna je bardzo tanio wyrwac we wloszech, np moj z1 dual we wloszech bez oski i piasty kosztuje 150 euro... [ kosztowal w styczniu, nie wiem czy jeszcze sa ], Z1 bamy kolo 100 euro, jedyny czego brakowalo, to Drop offow 99...

A co do mojej radosci, na amora czekalem 2 lata, a zagarnelem takie cudo kotre wszyscy chwala:), czyli zamiana na shivcia jest nie ebna :)
pozdro
giantatx
Kontakt:

Post autor: giantatx »

ludzie jakie wy głupoty opowiadacie 2 czy 1 połamal amor bo przypierdzielil poważnie w glebe , a tu zaraz wszyscy opowiadają jakie marzocchi to gówno ja mówie ze wszystko idzie połamać , a jak skakać to z głową , trzeba mierzyć siły na zamiary i sprzęt .
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=453317
ODPOWIEDZ