Dragstar 14" + Stance Flow 150 qr20
sorry, ale uważam że jak się nie umie skręcać to nic nie pomoże... a raczej na odwrót - wszystko da się zrobić na każdej ramie ( no pod warunkiem że to nie będzie 20" do xc :P ) - tylko kwestia przyzwyczajenia. Nie lubie tego gadania o geometriach :)Wooyek pisze:Kiepski, mulowaty amor, do kiepskiej, mulowatej ramy - znakomicie dobrana kompozycja... :/
Męczyć? Może i mam trochę cięzej niż np. kumpel na streetlegalu 2x24:) ale nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym ja się tylko bawie:)Wooyek pisze:KuMiK - owszem, prawie wszystko da sie zrobic. Ale po jaka cholere sie z tym meczyc, jak za ta sama kase mozesz miec cos znacznie lepszego?
A poza tym tutaj jak ma być amor 150mm to bardziej lekki fr będzie grany - a Drag długi i mocny... więc w sumie dobry do takiego czegoś:)
Black? to ja wole Stance jednak :P
wiesz... ja mam Stance'a 80mm :P i fakt - przed pierwszym przeglądem który zrobiłem u dystrybutora działał średnio... ale po przeglądzie - od 2 miesięcy jeżdze w takich warunkach jak widać za oknem i naprawdę pracuje bardzo dobrze.... więc argument o pracy nie przemawia do mnie ( chociaż wiem, że jest wiele opinii że Manitou słabo pracują - zwłaszcza te ze zmienianym skokiem na dolnej wartości )
A wytrzymałość - tutaj to chyba dyskusji nie ma, prawda? :)
Ale wszystko to jest jeszcze kwestia zastosowań - dla mnie waga się nie liczy, a że mój egzemplarz pracuje dobrze to się tylko tym bardziej cieszę :)
A wytrzymałość - tutaj to chyba dyskusji nie ma, prawda? :)
Ale wszystko to jest jeszcze kwestia zastosowań - dla mnie waga się nie liczy, a że mój egzemplarz pracuje dobrze to się tylko tym bardziej cieszę :)
a chodziło o to, że nie zależy mi tak na wykręcaniu 360 z wszystkiego i tak dalej ... robie 360 na dragu... może nie jakoś na luzie... ale mam draga i nie będe teraz zmieniał ramki dla 20mm mniej z tylnych widełek i iluś tam z górnej rury...
EDIT - znowu możę to nie składnie wyszło - poprostu nie mam ambicji na bycie profesjonalistom - a skoro robie tricki które chce na dragu to dlaczego mam uważać że to jest zła ramka?? :)
pzdr:)
EDIT - znowu możę to nie składnie wyszło - poprostu nie mam ambicji na bycie profesjonalistom - a skoro robie tricki które chce na dragu to dlaczego mam uważać że to jest zła ramka?? :)
pzdr:)
dobrze powiedziane KuMiK ;] zgadzam się z Tobą, wezmę Stanca raczej napewno, albo poczekam i pozbieram na Shermana Breakout Plus z 1 pułką i 170 mm skoku! myślę, że Drag też to wytrzyma, a Sherman pomimo, ze ma wiekszy ( 20mm ) skok od Stanca waży o jakies 700 g mniej!
POzDrO
POzDrO
http://tiny.pl/mc45 -> BiKe
www.crazybikers.rox.pl -> WeB
www.crazybikers.rox.pl -> WeB
Breakout Plus...? A jak wepchniesz w Draga rure sterowa 1,5"? :> Chyba, ze jest jakis nowy Breakout Plus...?soulziom pisze:dobrze powiedziane KuMiK ;] zgadzam się z Tobą, wezmę Stanca raczej napewno, albo poczekam i pozbieram na Shermana Breakout Plus z 1 pułką i 170 mm skoku! myślę, że Drag też to wytrzyma, a Sherman pomimo, ze ma wiekszy ( 20mm ) skok od Stanca waży o jakies 700 g mniej!
POzDrO