Dobre, wytrzymałe, niezawodne

Wiewiór
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Majsturbatorno tak , DX32 to bardzo lekki jest...:/
Wprost uwielbiam, powtarzam UWIELBIAM jak ktoś pisze całkiem nie na temat.
DX32 do 4x? heh...no raczej nie, mało to nie waży.
czajnik dhtez chyba nie trybi o co chodzi, bo Double Track i Double Wide też do lekkich nie należą. W 4x nie spada sie jak worek ziemniaków ze schodów albo mega plaskich dropów, ważna jest waga roweru by go dobrze i szybko rozpędzić.Te obręcze sa dobre do np. north shore gdzie "spada się" non stop.
NIENAWIDZĘ jak ktoś pisze co tylko chce , a jego odpowiedź nie jest poparta jakimkolwiek dobrym argumentem.
Na przyszłość, nie piszcie co sie wam podoba "BO TAK" jest fajne , cool , trendy i wogóle. Tylko spróbujcie czasem , choć troszke zwrocić uwagę na to o co jesteście pytani.

ODNOŚNIE TEMATU: polecam D521 (EX721) dlatego,że :
-podoba mi sie <lol2>
-jest lekka -590g wg.producenta ( co ważne w 4x gdzie masa rotująca powinna być niewielka by szybciej rozpędzic koło)
-jest wytrzymała i sztywna
-jest trwała (osobiście nie spotkałem rozwalonej)
-troche droższa od Double Tracka ale lżejsza
-nawet wąska (zakładasz oponke i nie wygląda jak wielki tłusty potwór, który sie przylepia do podłoża i zwiększa opory toczenia)
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
orzelxxx
Kontakt:

Post autor: orzelxxx »

orzelxxx tylko jakies 2 razy wezsze ;] i grafitowe czy srebrne masz ? bo to tez roznica ;]

Mam dwa grafitowe na szprychach DT Alpina III + piasta DT Gustav + XT + kaseta sram 5.0 + zacisk KORE (+ kolorowe nyple DT;) )

2 razy wezsza to troszke przesada ale fakt jest wezsza, tylko ze do 4x nie zakładasz opon 2,5 ;)

Moim zdaniem (i jak widze Wiewióra też) idealne do 4x.

W razie czego kontakt na mail

Pozdro!
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

DT SWISS FR6.1d. Jest wytrzymalsza od Mavic'a 729 wg wielu użytkowników. A DT ma lepszą cenę (199zł, dobra cena na Polskę bo na zachodzie kosztuje koło 300zeta). Bardzo sztywna i lekka. Ja bym ją porównał do spawanej wersji Double Tracka, poza tym ma chyba najlepsze oczkowanie,wykonane ze szwajcarską precyzją :)
tomek_for
Kontakt:

Post autor: tomek_for »

nie zgadam sie mevic to mevic przetestowany w nejednych bojach i wedlug mnei on jest najjlepszy
ODPOWIEDZ