amorek do 360pln
za 500 mozna dorwac juz uzywke dja. naprawde warto dolozyc... i kupic amortyzator nie shit jakis :P
wookie - po ropzieprzeniu dwoch amorow ktore kupilem 'bo tylko tyle mialem kasy (rst i dnm)' zalozylem sztywne widly, poki mnie nie bylo stac na cos porzadnego ;)
a co do duro to peklem jedno wlasnorecznie. i bynajmniej go nie katowalem. robilem endo na vkach i wyrwalo piwota. nie, nie z gniazda. z goleni dolnej. mozna bylo do srodka zajrzec. wiem ze waga fabryczna ale skutecznie mnie to odstrasza przed wsiadaniem na rowerek wyposarzony w ten amor :P
wooyek:
"Tyle ja zaobserwowalem. Inni mowia jeszcze:
- pekaja (tak, jakby inne amory nie pekaly przy katowaniu...) "
tak, pekaja. ale zdecydowanie szybciej niz np taki dj... ktorego mowie - naprawde tanio mozna dostac...
a inwestycja w uzywane sztywne widly - to zazwyczaj sie nie psuje i mozna potem bez straty sprzedac... a tez bedzie o niebo wytrzymalsze od duro...
wookie - po ropzieprzeniu dwoch amorow ktore kupilem 'bo tylko tyle mialem kasy (rst i dnm)' zalozylem sztywne widly, poki mnie nie bylo stac na cos porzadnego ;)
a co do duro to peklem jedno wlasnorecznie. i bynajmniej go nie katowalem. robilem endo na vkach i wyrwalo piwota. nie, nie z gniazda. z goleni dolnej. mozna bylo do srodka zajrzec. wiem ze waga fabryczna ale skutecznie mnie to odstrasza przed wsiadaniem na rowerek wyposarzony w ten amor :P
wooyek:
"Tyle ja zaobserwowalem. Inni mowia jeszcze:
- pekaja (tak, jakby inne amory nie pekaly przy katowaniu...) "
tak, pekaja. ale zdecydowanie szybciej niz np taki dj... ktorego mowie - naprawde tanio mozna dostac...
a inwestycja w uzywane sztywne widly - to zazwyczaj sie nie psuje i mozna potem bez straty sprzedac... a tez bedzie o niebo wytrzymalsze od duro...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
duro i rst :daj sobie spokuj to jest kompletne gownno i tylko kasa pojdzie w bloto.Kupisz, polamie ci sie,zlapie luz i bedziesz zbieral na taki sam szitt/
Manitou Stance Static / skok 100 mm / amor wyciagniety ,ze Speca P1
ma przejechane 100km, cena tanio za 570 ci spyle.
Manitou Stance Static / skok 100 mm / amor wyciagniety ,ze Speca P1
ma przejechane 100km, cena tanio za 570 ci spyle.
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg