Chcesz sie pozygac? Zapraszam
-
- Kontakt:
Staaaary... To malo szukasz :D Mase tego jest.
Hmmm... Jak to bylo? www.ufox.com - Tak wlasnie. Tez kolorowe.
http://www.snuffx.com/clips.htm - Tu jest duzo wideo, ale za gwalty trzeba placic :( I tu jest wlasnie to dziecko z rakiem chyba. W sumie ciekawe niektore, dobre jest tez co zostaje z krolika jak wpadnie na tor wyscigowy hehe. Radze obejrzec, potem mozna przyszpanowac w samochodzie ;D
A co do Dualbojów i Sidów i tychze synów-ojca-rydzyka. Spierdalac leszcze do seminarium i nie zaklocajcie tego ciekawego topicu.
Hmmm... Jak to bylo? www.ufox.com - Tak wlasnie. Tez kolorowe.
http://www.snuffx.com/clips.htm - Tu jest duzo wideo, ale za gwalty trzeba placic :( I tu jest wlasnie to dziecko z rakiem chyba. W sumie ciekawe niektore, dobre jest tez co zostaje z krolika jak wpadnie na tor wyscigowy hehe. Radze obejrzec, potem mozna przyszpanowac w samochodzie ;D
A co do Dualbojów i Sidów i tychze synów-ojca-rydzyka. Spierdalac leszcze do seminarium i nie zaklocajcie tego ciekawego topicu.
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Detłicz...Takich odmienców jak ty zamyka sie w Morawicy, choc nie wiem czy by tam Ci pomogli...
Nie kumam co ty widzisz FAJNEGO w dzicku z rakiem oka albo jak dziwczynie sraja do ust...Chcesz to tez Ci tak nasram - nie bedziesz musiał na fotki patrzec! Widzisz ile korzysci ******?
Nie kumam co ty widzisz FAJNEGO w dzicku z rakiem oka albo jak dziwczynie sraja do ust...Chcesz to tez Ci tak nasram - nie bedziesz musiał na fotki patrzec! Widzisz ile korzysci ******?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
no sory ale ja zapoczątkowałem ten konflikt
a wiec sprostowanie :
sory ze napsiałęm miłego oglądania
ale piszac to myslałem ze ktos to wezmie nie dosłownie !
a co to detłicz to wiecie nie wyzywajcie go kazdy ma inne upodobania
mamy podobne upodobania ( rowerowe ) wiec powinnismy trzymac sie razem
a wiec sprostowanie :
sory ze napsiałęm miłego oglądania
ale piszac to myslałem ze ktos to wezmie nie dosłownie !
a co to detłicz to wiecie nie wyzywajcie go kazdy ma inne upodobania
mamy podobne upodobania ( rowerowe ) wiec powinnismy trzymac sie razem
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Face od Death (czy jakos tak), Jackass i inne pierdoly to chyba najlepszy obraz nas samych (ludzi) bardzo dobrze, ze wymyslono nagrode Darwina, bo to co sie dzieje to przerasta wszystko. A tak z innej paki wlasnie skonczylem jesc arbuza i ogladalem te fotki. ZERO wrazen, moze w poprzednim zyciu bralem udzial w II wojnie swiatowej i widzialem same masakryczne sceny?
-
- Kontakt: