Firmy rowerowe nie dostepne w polsce

sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

kumpel se kupil foesa w niemczech za ok. 3500...

...EURO!!!

a fajnie by bylo gdyby w polsce byl np. 24 bicycles
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

myśle, że jakbyś kilka Sherman-ów Jumper-ów sprowadził to by się rozeszły.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

W USA z tego co zauważyłem bardzo drogo wychodzą opony. I generalnie spora część osprzętu Shimano albo jest niewiele tańsza albo jednakowa. A tak to jednak ceny sa lepsze na "normalny" sprzęt.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Spectrum90 pisze:a po co w polsce poasta ck do rowerku w streecie?? przecież jak ktoś się zna to zajebie rowerek dla samej piasty, więc zawsze lepiej przemyśleć wszystko przed kupnem
Spectrum ty dzbanku ;P w jakim streecie? w trialu - jak się nie znasz to sie nie czepiaj. piasta ck mój drogi jest jedyna która jako tako sprawdza się w trialu a i to nie zwykła ze stalośką i alu-bębenkiem a ta ze stalowym i ośka tytan oraz funboltsami i jeszcze pewnego tunningu wymaga przed jazdą - żeby była konkretna alternatywa to nie szukałbym piasty wartej 400 baksów za oceanem, więc mi tu nie tu :P jest możliwość użycia silent clutch - ale jest miękka i pękają bębenki a do tego nieprodukowana już od dawna przez shimano i bardzo ciężka do dostania.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

a moze brodie ? ^^
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

a mi sie wydaje ze nik sie jeszcze nie zdecydowal na sprowadzanie innego stuffu niz juz jest dlatego ze jest zbyt drogi na nasz rynek i wszystko na co nas stac juz jest. bo w ski teamie na big hita 2005 za 10000 raczej chetnych nie ma albo na kone stinky supreme za chyba 13000 a juz na pewno nikt nie kupi kony bike hot rod (to co bylo w nwd4 na początku) za 3500.
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

sobek fr pisze:a mi sie wydaje ze
no tak... kolejny post pod tytułem "a mi się zdaje że" to niech ci sie nie zdaje bo sa w Polsce ludzie kupujący sprzęt z najwyższych półek i uj. poczytaj sobie chociaż jakieś forum dla trialowców, zawodników - tu się byle złom nie zda na nic: piastę zapadkową xt np. można w trialu przemielić w jeden dzień. i niejest to niczyje widzimisię że ja chcę ładne caco, ale faktyczna potrzeba. trialowcy cudów dokonują wynajdując odpowiedni sprzęt i płacąc grube siano za to w euro funtach i dolcach, robiąc zbiórki chętnych na sprzęt, omijając procedury celne itp. bo w Polsce nigdzie niema dystrybutora na to. abstrachując od trialu: jakoś na nicolai'ach ludzie jezdza tez w Polsce mimo ze w uj siana kosztuja. chyba ze masz na mysli poczatkujacych bajkerow najohny bravo i dragu - ale tacy to chyba jeszczze nie wiedza co to Chris King wiec nie zamowia go z USA.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

ATOMLAB (kierownice, obrecze, piasty, kola) tylko ceny mocno konkurencyjne musza byc... fakt ze w polsce juz nikt nie ma czasci atomlaba (tylko bike-center) nie jest brany pod uwage....w koncu UE=]

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ODPOWIEDZ