dzięki panowie widze że jak wszyscy popierają hussfelta a z tymi tulejami to nie prawda to może sie na niego skusze :D THX WIELKIE a i tak najpierw musze pożadny suport kupic co sadzicie o GIGA PIPE ? :P za 120 jest :P chyba wart swojej ceny a jak nie giga pipe to co innego ?
ok to zakupie giga pipa a co do korby to jak narazie widze ze kazdy mnie przekonuje do tego hussfelta wiec go pewnie zakupie jak beda fundusze bo nie będe skakał na TRUVATIVIE FIVED z puszka po farbie w kwadracie ;)niby sie trzyma z dropow 2 m na płaskie no ale :D coraz bardziej w nią wątpie :P i wogóle strzela i jest krzywo na kwadracie założona :/
Mojemu koledze po dwóch latach w lewym ramieniu poluzowała sie tulejka ale skołował sobie u tokarza zamiennik z nakrętką i ponad rok tak jezdzi. Ja mam 1,5 roku Hussefelta i tulejki sie trzymają. Lepszy wybór od BB... Kolega zrobił luzy na wielowypuście w tej korbie, jest cięższa ale raczej nie mocniejsza. No i jednak Truvativ to znana marka. Chyba tylko Holzfeller mógłby mnie skusic a wszystkie te inne korby z nowo powstałych firm (wszystko z jednej fabryki) jakos mnie nie kręcą.
luzik... a co do dniówki na ride-zonie to tylko na początku te opony nokiana za 65 zł to była fajna promocja... teraz przeceniają tak, ze na allegro czasem sie wyłapuje cos taniej niz na dniówce... Pozdrawiam