Zanotowany na liczniku (kiedy go jeszcze 'posiadałem') to około 64, ale to było z 3-4 lata temu...A tak nowy to nie wiem, może na Wietrzni, mozę na Skrzycznym na płytach, nie mam pojęcia, bo nie mam czym V zmierzyć ;p
tadzio-krk z kopca czy spod kopca? "spod" robi wielką roznice... i spod którego kopca?:P ja spod Piłsudskiego miałem 75km/h z licznikem, spod Kościuszki (aleją Waszyngtona) podobnie, ale to nie frajda bo to jest dluga asfaltowa prosta - a "mistrzem długiej prostej" to kazdy burak moze byc:P, a z Gubałówki (z Zębu do Cichego) asfaltem na bike'u do XC miałem 87km/h ale juz tak szarpało kierą ze strach było szybciej jechac po 'góralskich' asfaltach:|
no bylo cos o biciu rekordu na pustyni i faktycznie jakims bolidem cieli z 500km/h... ale o rowerze nie slyszałem, kolesiowi by sie geba jak spadochron zrobila jak by ją lekko otwozył:D pozatym nie wytrzymałby na wertepach z taką prędkoscią i faktycznie mógłby sie 'przyrumienic' od odrzutu tego pojazdu:D
cosin mistrzu w latach 80 w ameryce byłą taka technika ze w polsce teraz taka jest trudno dostepna a pozatym to nie byli jacys amatprzy tylko profesjonalna ekipa. typek jechał po wyschnietym słonym jezioze na pustyni w arizonie(jak by ktos nie wiedział to tam nie ma pustyni tylko 30 kilometrowa płaska pustynia) za dragsterem ktory rozpedzał go do 300km/h a potem twozył tylko tunel areodynamiczny dla rowezysty ktory pozpedał sie dalej sam(oczywisciemiał odpowiedznie pzrełozenia...
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Zychu-wawanmiestety ziom ale on go nie ciagnal do 300 tylko do 100km/h a koles dalej sam pedalowal ale jechal w tunelu aerodynamicznym... a zebatke mial chyba ze 300 zębów:] naprawde byla wielkosci polowy rowerka!!!