WIEKKA HOPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasqud - no ja to skoczylem :) I Gabryjel na sztywniaku :D I bylo zajebiscie :D
A wczorajsza krytyka byla wywolna tym, ze bylo mnustwo glosow w stylu: e tam, cieniasy, to nawet chopka nie jest, lamusy po co odrazu o tym topik zakladac itd. A do tej pory od 3 miesiacy nikt tego nie skoczyl! Wiec poprostu zastanawiam sie gdzie sa Ci wszyscy twardziele :) Bo krytki nie brakowalo, ale jak juz mowilem nie ma komu na rowerze jezdzic. Tak to jest moi drodzy panowie - morede drzec kazdy umie :]
Pozdrawiam i zapraszam na dropa!
A wczorajsza krytyka byla wywolna tym, ze bylo mnustwo glosow w stylu: e tam, cieniasy, to nawet chopka nie jest, lamusy po co odrazu o tym topik zakladac itd. A do tej pory od 3 miesiacy nikt tego nie skoczyl! Wiec poprostu zastanawiam sie gdzie sa Ci wszyscy twardziele :) Bo krytki nie brakowalo, ale jak juz mowilem nie ma komu na rowerze jezdzic. Tak to jest moi drodzy panowie - morede drzec kazdy umie :]
Pozdrawiam i zapraszam na dropa!
SiD ja wpadne jak tylko się wykuruje to się ustawimy i skocze bez problemu :) już od jakiegoś czasu się przymieżam ale ostatnio poobijany jestem a to się wyjebałem i miałem rozjebane kolano a to teraz troszke łokieć i biodro napierdala :/
myślę że możemy się umówić na 30.05 albo na 6.06 (niedziela)
będzie już po maturach ustnych więc chyba będziesz miał czas
myślę że możemy się umówić na 30.05 albo na 6.06 (niedziela)
będzie już po maturach ustnych więc chyba będziesz miał czas
no w sobote przejeżdżałem a właściwie podchodziłem pod niego z kumplem i jakieś 3 bachory się tam zabawkami bawiły i jak zobaczyli że idę z kumplem z rowerami to ucielki i nawet zapałek zapomnieli :D
pewno to było po twoim przegonieniu bo róg był lekko uszkodzony i nie wiadomo dla czego uciekali, tzn. już wiadomo :)
BTW: da rade tam na dole wychamować tylko na tyle ? bo mam tylko tylni hampel obecnie ;]
pewno to było po twoim przegonieniu bo róg był lekko uszkodzony i nie wiadomo dla czego uciekali, tzn. już wiadomo :)
BTW: da rade tam na dole wychamować tylko na tyle ? bo mam tylko tylni hampel obecnie ;]
-
- Kontakt:
Na dole bez problemu da sie hamowac. Na trawie, na samym dole, lezalo wprawdzie troche butelek ale wyrzucilem je daleko w bok, tak wiec teraz nic nie grozi. Spadek tez jest raczej czysty i jedynie jakies drobne galazki czy patyki, ale to kosmetyczna sprawa :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
ja bym ewentualnie poprosil fotki... rastabandita@wp.pl
a po ten filmik mozna sie odezwac??bo chetnie zobacze...
pzdr
a po ten filmik mozna sie odezwac??bo chetnie zobacze...
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Zalezy jak go polecisz... bo ma bardzo strome i dlugie ladowanie... minimum to ok 5 - 8 m. bo podrodze w poprzek jest sciezka. Spokojnie mozna na nim poleciec ok 23 m. ja polecialem toche ponad polowe za pierwszym razem... a teraz jestem w trakcie matury. Jak ja skoncze to zobaczymy co ten dropik potrafi :D