szele Nie wierzę, że osoba sprzedająca popełniła błąd... To typowa aukcja, żeby zapłacić mniejszą prowizję na allegro.. rozumiem jedno zero.. ale trzech zer zapomnieć to nie przypadek..
Górnik nie udaje głupiego.. tylko kupił za tyle samochód i mu się ten pojazd należy... takie są zasady allegro, więc nie rozumiem twojego podejścia do sprawy...
Jak się pomylił to mógł zmienić cene... ja bym mu nie opduścił - gdyby nie był chamem to można się dogadać i jeszcze po pozytywnym komencie sobie wystawić... a teoretycznie mi się wydaje, że wygrałbyś sprawę. W każdym razie napisz do allegro jak wygląda sytuacja i żeby chociaż skasowali Ci komentarz :)
faktem jest ze hoojowo zrobil dajac negatywa no ale chyba naprawde logiczne bylo ze nie sprzeda go za 22 zl
tak wiem wiem powinien i ble ble ble ale czasami wystarczy pomyslec abstrakcyjnie
nom to ostatnio deskorolke wylicytowałem i wygrałem za 5 złotych, a kolo wysłał mi maila, że sprzeda za 70 złotych, ale był z Wawy to olałem, i się komentarzem wymieniliśmy :]
pamietam ze byla taka sama sprawa .. chyba w anglii.. koles wystawil ferrari za 1 funta i ktos to kupil :D sprawa toczyla sie w sadzie iles tam i zostala rozpatrzona pozytywnie dla kupujacego, czyli... masz auto za 22 zl + koszty zwiazane z rozprawami, zapytam kolegi jutro ile to moze kosztowac to ci napisze :D stary za to ze koles wystawil ci negatywa i nawet nie chcial rozmawaic nie powinienes mu darowac :)
zadnych kosztow rozprawy nie zaplacisz jesli sprawe wygrasz to MUSZISZ dostac auto za 22 zl i mozesz zadac odszkodowania jeszcze ktore pokryje koszty rozprawy
GÓRNIK Zresztą przypuszczalnie byłbyś z góry przegrany jako niepełnoletni użytkownik Allegro. Więc lepiej się tak nie kłóć z Allegro, bo mi kilka lat temu zawiesili ze 2 konta ze względu na niepełnoletność po głębszej weryfikacji... A miałem być już Super Sprzedawcą ;D
Juz widze ze malo kozystacie z allegro albo w tych wszystkich niezobaczylem zeby ktos napisal cos w stylu "prowizji" wiec allegro od kazdego sprzedanego przedmiotu pobiera 10% dlatego bardzo duzo osob robi wlasnie w ten sposob ze daje np. zamiast 22,000 - 22zł :) sam daje mniejsze kwoty w przy wiekszych kwotach ale zaznaczm to w opisie aukcji z tego co widze on nie zaznaczyl wiec nie wiem. ja bym napisal maila do allegro niech to oni rozwiaza.