Kolejne pomysly PiS.... :/
propo tej ustawy - słyszałem jeszcze coś takiego że to może zagrozić pismom komputerowym (np. CD-A) bo są w nich recenzje brutalnych (???) gier... to co?? może niech zostaną tylko recenzje gier dla dzieci?? normalnie kubuś puchatek rulez... ;|
P.S.
Zgadzam się z krawcem...
motomyszjeśli to zrobią, to też jade ;P
P.S.
Zgadzam się z krawcem...
motomyszjeśli to zrobią, to też jade ;P
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
-
- Kontakt:
ja je...e cały parlament i caly rzad 99\% to to****************************** nienawidze tych piep....ych kretonow jezu jak oni mnie wpieniaja!za pare lat beda nakazy na noszenie gaci z froty i jedzenie kuźwa zawladna calym naszym zyciem..banda ******* z prostata...prostaki.leje na nich i i tak chce wyjechac poza granice...bo tu niczego nie zrobie w tym syfie...tak wiem wiem kapitalny ze mnie patriota.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
topic nie z dupy. topic smutny bardzo :( 20 mln zlotych na KURWA KOSCIOL !! z pieniedzy podatnikow!! a jak ktos kuźwa niewierzacy? czy panstwo jakby stawialo meczety to co? wtedy bylby bojkot babć. a gdzie do cholery wolnosc wyznania?!
sprawdzanie listy obecnosci w kosciele, w podaniu o prace bedzie pisal czy miales 1 komun(i)e i bierzmowanie... a jak nei to won. obowiazkowe wplaty na kosciol i radio maryja.
do czego ten kraj zmierza - panstwo policyjno-katolickie.
a stare babcie ktorzy maja 'wnuczkow sportowcow' ubierajacych sie w dresy uwarzaja dlugowlosych za najgorsze zlo, a ich wnuczkowie to wzor mlodzierzy...
biada ludu, biada.
sprawdzanie listy obecnosci w kosciele, w podaniu o prace bedzie pisal czy miales 1 komun(i)e i bierzmowanie... a jak nei to won. obowiazkowe wplaty na kosciol i radio maryja.
do czego ten kraj zmierza - panstwo policyjno-katolickie.
a stare babcie ktorzy maja 'wnuczkow sportowcow' ubierajacych sie w dresy uwarzaja dlugowlosych za najgorsze zlo, a ich wnuczkowie to wzor mlodzierzy...
biada ludu, biada.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jezeli wybuchna zamieszki to sie napewno tam zjawie :D i bedzie jak w piosence The Analogs- dzieciaki atakujace policje.. a ciekawe czy zabronia robienia Przystanku Woodstock i jezeli sie tak stanie , czy powstanie jakis koncert typu Jarocin.. historia lubi sie powtarzac, ale jak widac ze zdwojana sila i w lustrzanym odbiui ;/.. Bedziemy lac policje i spalimy sejm!! do boju!
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
szele.. chodzi mi ze w II wojnie.. ruski nas przejeły.. i w sumie bylismy pod ich kontrola nieswiadomie.. te kutasy tez zaczna nami sterowac.. a wtedy sie stoczymy.. ej tego ze 20 mln na koscioł to nie słyszałem... jeban.e ch.uje pierdolone kaczki i rydzyk.i.... ni chu.ja na kosciuł nie dam kasy..
Ps. pujde siedziec za przeklenstwa? wkoncu terror w kaczogrodzie.. ej gazety tez sa bee... zajeli by sie bieda drogami.. DRESAMI...
Ps. pujde siedziec za przeklenstwa? wkoncu terror w kaczogrodzie.. ej gazety tez sa bee... zajeli by sie bieda drogami.. DRESAMI...
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
eee tam, przesadzacie. Mości bracia Kaczyńscy po prostu dbają o to, by czcić jedynego prawdziwego boga, poza tym muszą zapanować nad tą bezczelną demoralizacją rodaków. Gdyby chcieli źle, nie wspieraliby wiary w kościół katolicki i zezwalaliby na puszczanie w telewizji strasznej przemocy i demoralizujących programów telewizyjnych oraz zezwalaliby na satanistyczne mitingi nawet nie będące pod przykrywką koncertów szarpidrutów. Cóż mogę powiedzieć? To prawdziwi Polacy, patrioci i ludzie chcący dla nas lepiej. Dzięki nim będzie nam się żyło jak kiedyś w edenie Adamowi i Ewie. Bóg z nimi.