tylne widełki

SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

i łaaadnie znowu wszyscy jadom po everze :D:D <oby tak dalej:P> trzeba zwalczac pasożyty :P
fresta
Kontakt:

Post autor: fresta »

Nie no kurwa ever powrucił :) Chłopcy jedziemy znim:) A co do mierzenia to kórwa dziecko w przedszkole wie jak coś zmierzyć. Przykładasz linijke i jazda, chyba że ktoś woli mierzyć zapałką ale pamiętajcie tylko te z Ruchu są dobre :P Pozdro
http://www.bytomfr.prv.pl <--Zapraszamy
SzyszeQ
Kontakt:

bluzg bluzg ...:D:D do do evera :D
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

A ja radze Ci pokroić tylni trójkąt na odcinki długości 1 cm. Potem ile Ci ich wyjdzie to tyle będziesz mial cm... Ale jest łatwiejszy sposób: zrób zdjęcie i zamieść je na pinkbike.com z dopiskiem do forum a potem umieść je na tym forum a my Ci zmierzymy.

Ale napewno masz za długie - utnij :)
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

Ulep se krótsze z plasteliny. Potem dodaj troche tavotu. Wszystko będzie dobrze...
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
SzyszeQ
Kontakt:

ja bym na jego miejscu odcioł te stare i przyspawał jakieś z bmxa t obedzie miał mega krotkie i łatwiej mu sie bedzie robic łan henda :P
<czak noris wie co z ta polską>:D
bikerwashere
Kontakt:

Post autor: bikerwashere »

wyszedl poziom forum... widac malo ludzi jest tu na poziomie... i to nie do evera
Giant Reign
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

bikerwashereprawda:)

temat z dup.y ale wypadaloby chyba odpowiedziec albo nic nie pisac
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

powrót evera to jak powrót Jedi. Nikt nigdy nie wie co będzie dalej :P Ja Ci ever proponuje koło 20" wstawić na tył i od razu będzie Ci sie lepiej robić
Kan kan z bacflipem to manual bo będziesz miał lepsze geo z tym kołem 20" a przód weź wwal monstera troche stiuninguj i koło 28" i będzie jak ta lala.
www.roztocze.yoyo.pl
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

bikerwashere, odpowiedź jest w drugiej odpowiedzi jakby co :)

padix pisze: zmierzyć od środka mufy suportowej bo raczej na niej stoisz (w przenosni ofc) do ośki koła, bo to zależy jak masz ustawione i czy wogóle możęsz ustawiać (pionowe/poziome) a co do długości to wiem z doświadczenia (agang --> ns sl) że im krótsze widełki tym niżej masz przód przy manualu czyli teoretycznie łatwiej wyrwać przód, a bhop to jak kto woli bo z tego co mi się wydaje (moge sie mylić, by co to poprawcie) przy krótkich widełkach - bynajmniej mi - łatwiej jest wskakiwać w górę, a na dłuższych łatwiej było przeskakiwać coś bardziej w przód, ale moze to kwestia przyzwyczajenia, więc nie ręczę :D aaa i wookie85 - popieram :DDDDDD
A temat naprawde cudowny ;(
TylerDurden
Kontakt:

Post autor: TylerDurden »

wookie85 pisze:zle ! bardzoooo zle ! utnij !

ciac

ciac

ciac

odbija mi sory ale zrozumcie :D
hahahah nie no jak masz z 400 to ejst dobrze a jak masz 410 to chyba przezyjesz.. a i tak to wszytko to kwestia wprawy:)
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
ODPOWIEDZ