tylne widełki
-
- Kontakt:
powrót evera to jak powrót Jedi. Nikt nigdy nie wie co będzie dalej :P Ja Ci ever proponuje koło 20" wstawić na tył i od razu będzie Ci sie lepiej robić
Kan kan z bacflipem to manual bo będziesz miał lepsze geo z tym kołem 20" a przód weź wwal monstera troche stiuninguj i koło 28" i będzie jak ta lala.
Kan kan z bacflipem to manual bo będziesz miał lepsze geo z tym kołem 20" a przód weź wwal monstera troche stiuninguj i koło 28" i będzie jak ta lala.
www.roztocze.yoyo.pl
bikerwashere, odpowiedź jest w drugiej odpowiedzi jakby co :)
A temat naprawde cudowny ;(padix pisze: zmierzyć od środka mufy suportowej bo raczej na niej stoisz (w przenosni ofc) do ośki koła, bo to zależy jak masz ustawione i czy wogóle możęsz ustawiać (pionowe/poziome) a co do długości to wiem z doświadczenia (agang --> ns sl) że im krótsze widełki tym niżej masz przód przy manualu czyli teoretycznie łatwiej wyrwać przód, a bhop to jak kto woli bo z tego co mi się wydaje (moge sie mylić, by co to poprawcie) przy krótkich widełkach - bynajmniej mi - łatwiej jest wskakiwać w górę, a na dłuższych łatwiej było przeskakiwać coś bardziej w przód, ale moze to kwestia przyzwyczajenia, więc nie ręczę :D aaa i wookie85 - popieram :DDDDDD
-
- Kontakt: