Adapter do Hayesa pod tarcze 203

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

wszystkie zaciski ( no chyba ze sa hampelkki robione pod os 20 tzn sam zacisk ale watpie , nie mialo by to sensu ) sa robione do amorkow ( piasta ) ze zwykla osia i rozstawem 100mm ( os 20 rozstaw 110 mm ) wiec nie wazne jaki hampelek przy przesiadce na os 20 albo kupuje sie odpowiedniej grubosci adapter albo poprostu daje sie dluzsze sruby i podkladki ( co prawda jest wtedy wieksza szansa ze jak sruby sa slabe to przy mocny hamplu moze urwac sie " cos " , sruba mocowanie itp ale to rzadko kiedy sie zdarza ).

Chociaz z tymi adapterami roznie bywa ( np i RS ) . mialem race na os 20 , hampelek CODA i nie dawalem az 5mm podkladek. Ale ogolnie to tak jak wzyej pisalem.
www.mm-foto.pl
freeriders
Kontakt:

Post autor: freeriders »

MadCow
no rzeczywiście ten na tym allegro to jest to troche mi się porąbało i za bardzo nie wiedziałem jaki to ma być dokładnie adapter ale dzięki za tego linka to jest w łaśnie ten adapter.
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

hewj ludzie powiedzcie mi skad moge wziac apater na przod pod HAYESA 203mm do boxxerka?

pomocy
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

rosa => ze sklepu?
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

rosa www.rowerowy.com
Ja u nich zamawiałem,ale nie mieli aktualnie choć problemem nie było sprowadzenie.
rosa
Kontakt:

konex wlasnie tam nie ma.... przynajmniej na stronie.... a ile cie to wyszlo??

Wooyek jestes zajebisty dasz mi sowj autograf??? albo lepiej daj mi twoje zdjecie na 2 dni to se zjade na recznym co???:|
gg# 4036285
Wooyek
Kontakt:

rosa pisze:Wooyek daj mi twoje zdjecie na 2 dni to se zjade na recznym co???:|
...i dasz mi dyche? :>

"Pedofil" :P

EDIT: Serio pisalem o tym sklepie, bo widze, ze nie mieszkasz na wsi i sklepy dobre masz w okolicy. A jak sklep internetowy bedzie Ci musial sprowadzic, to pewnie skasuja tyle, co w normalnym sklepie, z tym, ze bedziesz musial zabulic jeszcze za wysylke i czekac dodatkowe pare dni. Wiec przejdz sie do jakiegos dobrego sklepu (najlepiej, jakby byl dystrybutorem Velo, ale niekoniecznie) i zapytaj.
konex
Kontakt:

rosa Wejdź w opcję http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=165 i przypatrz się dobrze ;)
Pozdrawiam :)
rosa
Kontakt:

Wooyek ale o jakim sklepie piales?:D:D:D bo jha cie nie kapuje:P

konex cholera 63 zl.... no ja pierdole:| a jeszcze musze zaplacic 2 tyle za skrocenie przedniego hampla..... po jaka pizde oni daja tgakie dlugie te przewody no ja tego nei potrafie zrozumiec:/ rozumiem ty do fula ale nie cholera na przod!!:/
gg# 4036285
Wooyek
Kontakt:

rosa pisze:Wooyek ale o jakim sklepie piales?:D:D:D bo jha cie nie kapuje:P
No nie moge :/ Co jest skomplikowanego do zrozumienia w pojsciu do sklepu rowerowego i zapytanie, na kiedy moga Ci taki adapter sprowadzic? :/ Znowu wyjdzie na to, ze jestem chamski, ale widze, ze bez lopatologii sie nie obejdzie:

Sklep rowerowy - miejsce (budynek, pomieszczenie), w ktorym mozna poogladac i kupic rowery, czesci i akcesoria rowerowe. Zwykle mozna poznac sklep rowerowy po tym, ze stoja w srodku rowery, a na scianach i gablotkach sa wystawione czesci. Jest tez czesto wystawa - z rowerami. A w srodku jest lada, a za nia sprzedawca - to ten czlowiek, ktorego masz zapytac, czy i kiedy sprowadza Ci odpowiedni adapter.

Sklep bedacy przedstawicielem Velo - sklep, ktory zaopatrza sie w rowery i sprzet bezposrednio u Velo s.c., dzieki czemu sprzet ten mozna u nich zwykle kupic najszybciej (jesli jest zamawiany)

Velo - dystrybutor w Polsce takich firm, jak Author, RST, ale dla Ciebie przede wszystkim: Hayes.

Teraz kapujesz? :/
rosa
Kontakt:

dobra dobra kur.wa... zle cie zrozumialem chodizlo mi tylko o to ze moze chciales napiasac nazwe jakeigos sklepu a nie napsiales!!! proste kur.wa
gg# 4036285
konex
Kontakt:

rosa A nie możesz sam skrócić hampla? To nie jest trudne, potrzebujesz tylko baryłke (za 2 złote bodajże :P), DOT, stryzkawek i kawałek wężyka gumowego. Gdybyś był z Warszawy zrobiłbym Ci to za piwko ;)
A jeśli chodzi o cene to niestety taniej tego nigdzie raczej nie znajdziesz. Jakiś czas temu gościu na Allegro pod Boxxera używany adapter za 35zł chyba sprzedawał. Poszukaj w zakończonych, może nie spylił.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ