PIASTY?
solidniejsza... hehehe... jak po 3-4 miesiącach bębenek nabierze luzu i zacznie się chybotać, to dopiero będzie solidne.
a może się tak dziać, bo (z tego, co widać na fotkach) NS nie ma małych śrubek blokujących nakrętki, które są w piaście Novatec i w niektórych innych maszynach (nie pamiętam firmy).
jak widać, nie przeczytałeś dokładnie opisu piasty SB Disc...
wybór należy do Ciebie...
a może się tak dziać, bo (z tego, co widać na fotkach) NS nie ma małych śrubek blokujących nakrętki, które są w piaście Novatec i w niektórych innych maszynach (nie pamiętam firmy).
jak widać, nie przeczytałeś dokładnie opisu piasty SB Disc...
wybór należy do Ciebie...
piasta
Novatec?:| a cóż to? macie jakis link zeby to obadac? Ja tam mam NS na 3 maszynówkach, jest spox i raczej długo nic jej nie zrobie, toczy sie wspaniale i nie łapei zadnych luzów. Osobiście ją polecam, jest sprwadzona i mało jest o nich złych opini:) tyle ze troszke kosztuje:P aha a jesli chcesz zaszalec i masz troche wiecej kasy to proponowałbym DaBomba http://www.dabomb.pl/htm/product/hub.htm <-- to dopiero wypas...i ten wygląd! moj kolega ma i wyglada strasznie! jest potężna i zajebisice wytrzymała.
No ale wybór zależy od ciebie:P
pozdro
No ale wybór zależy od ciebie:P
pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=360200
Zobacz na www.sklep.dirt.pl może tam kup mają nawet niskie ceny
chlopaki nie obrazcie sie, ale dla mnie da bomb jak za taka cene jest ******:)
juz wole dostuka te 100 zl i kupic Roox'a a to jest dopiero wypas...
juz nie bede wspominal o roznych cenach da bomba bo to szkoda gadac....
rama projectile... zenada... taka ramka za taka kase?? to jest chyba jakies nie porozumienie...
juz wole dostuka te 100 zl i kupic Roox'a a to jest dopiero wypas...
juz nie bede wspominal o roznych cenach da bomba bo to szkoda gadac....
rama projectile... zenada... taka ramka za taka kase?? to jest chyba jakies nie porozumienie...