mynh byc moze, nie spotkalem sie z takim przypadkiem akurat, ale jezeli mialbym wybierac pomiedzy ISIS Truvativa, a Octalinkiem Shimano (na szczescie nie musze) to wybralbym to drugie.
Pozdrawiam,
[t][o][m].
problem z wielowpustem
Uuuuu... Przesada wedlug mnie ze ISIS to *******. Jak wszystko ma swoje wady i zalety. Mam Hussefelta i Gigapipe DH i jest w pytke. Na poczatku nie wiedzialem jak mocno dokrecic wiec jak pojezdzilem zaczalem slyszec zgrzyty. Dokrecilem do oporu i nastala cisza... Pokuj... Tylko pakiet na 4 maszynach harka, trzeszczy, zgrzyta, ledwo sie obraca ale i wogole chujowo dziala ale przynajmniej jest sztywny i ma gruba, mocna oś.
Tyle z mojej strony.
Tyle z mojej strony.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
ISIS nie jest taki zły, problem polega na jakosci materiału z którego wykonano korbę.
popatrzcie na to z tej strony - niby octalink lepiej sie 3ma, ale jak płytki jest wielowpust. gdyby nie materiał, to sypałyby się jeszcze bardziej niż truvativ.
aha, to nie prawda, że najtańszy suport jest za 129, czy tam 89 zł.
ja mam do sprzedania takiego truvativa po 129 za 70zł. suport pod grube śruby(chyba pasuja te z octalinku) więc nie problem je dorwać i nie sa takie drogie :]
popatrzcie na to z tej strony - niby octalink lepiej sie 3ma, ale jak płytki jest wielowpust. gdyby nie materiał, to sypałyby się jeszcze bardziej niż truvativ.
aha, to nie prawda, że najtańszy suport jest za 129, czy tam 89 zł.
ja mam do sprzedania takiego truvativa po 129 za 70zł. suport pod grube śruby(chyba pasuja te z octalinku) więc nie problem je dorwać i nie sa takie drogie :]