DRAG,JB,AMSTAFF lub inne +170mm skoku
-
- Kontakt:
beznadzieja jak wkłądac dwópóke do sztywnego to tylko do jakiegos któery jest na to przewidzian i ma inne katy minimalnie naprzydład basia morphine . bitch pussy ( ale to street nie wiem po co jest gwarancja na 2 połki taki chwyt marketingowy)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
johnny31
a jezdziles? jak nie to nie pitol, zajebisty to jest setup do ktorego wg mnie drag jest stworzony. i czemu niby bez sensu :D ? przyjemnie jezdzi sie z duuzym skokiem z przodu a fulla nie trzeba wrzucac ze wzgeldow ekonomicznych :)
freeride123
z dwupolka drag wydaje, bitch, koshmar, dm ds (nie jezdzilem tak na swoim ale bede) i do dwupolek te 4 ramy bym typowal - z czego drag najtanszy a reszta ~800 zl
morfina sax!
a jezdziles? jak nie to nie pitol, zajebisty to jest setup do ktorego wg mnie drag jest stworzony. i czemu niby bez sensu :D ? przyjemnie jezdzi sie z duuzym skokiem z przodu a fulla nie trzeba wrzucac ze wzgeldow ekonomicznych :)
freeride123
z dwupolka drag wydaje, bitch, koshmar, dm ds (nie jezdzilem tak na swoim ale bede) i do dwupolek te 4 ramy bym typowal - z czego drag najtanszy a reszta ~800 zl
morfina sax!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt