QRWA!!! Czym ty to kompresowałeś?? Początek (PJF chyba ogniem) mi idzie, a potem lipton :|. Jak wcisnę "stop" a później na pasku gdzieś kliknę to tą klatkę widzę, ale jak dam "play" to tylko muza leci... Co jest? Jaki kodek jest potrzebny??
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
Kręcilismy to 2 kamerkami, mialem zmiane systemu na xp i byl duzy problem z kompresacja. Musisz wgrac najnowszy divix bundle. Kolejna cześć PJF, która wyjdzie za 3 miechy bedzie krecona profesjonalnym sprzetem przy pomocy grafikow :)
Ej to moze jakby ktos tobie dal rowerek za 20 tys to skoczylbnys z 15 metrow?? W koncu podobno na karpielu armagedonnie 300 z przodu i z tylu to pikus tak??????? To nie sprzet tylko umiejetnosci : )
Hmm właśnie zasysam filmik i niezła prędkość z tego serwera, mam cały czas transfer 79.8KB/s, to jakiś płatny serwer? Ile płacisz za miejsce na te strone?
[quote="Wojtazx15"]Ej to moze jakby ktos tobie dal rowerek za 20 tys to skoczylbnys z 15 metrow?? W koncu podobno na karpielu armagedonnie 300 z przodu i z tylu to pikus tak??????? To nie sprzet tylko umiejetnosci : )[/quote]
Heh a jak koles by ci dał składaka to bys skoczyl z 15 metrów ;p?
Owszem tu tez sie licza umiejetnosci ale ten sprzet jest do tego praktycznie dostosowany... Nie zaprzeczam ze nie umiecie skakac itp...
A jak tak sie dolacze tez nie mowie ze nie umiecie jezdzic bo dorbze jezdzicie ...ale wiesz om na troche racji bo jakbys mial jkies gowno (np takie jak ja:P) to by ci bylo trudniej nauczyc tego co tam robicie
Ale ogulnie jest dobrze :) fajne loty nawet ..no i bmx zajebisty:D