Człowieku nie zawracaj nam dupy!!!! Zbieraj kase modernizój go bo jak narazie to jest wielka kupa!!! Ale to nie jest najważniejsze!!! Ważne jest to co umiesz!!!!
lol, wez, koleś jesteś kolejny podniecony nastolatek? Widze że zaczynasz, więc Cie nie zjade, ale na przyszłość nie zaśmiecaj pb czymś takim, w dodatku nie potrafisz nawet objąc całego roweru w kadr :/
lagodnie mowiac nie masz nic konkretnego do pokazania na fotach to nie wystawiaj ich na pinkbike! no i nie zakladaj durnych tematow tylko idz na rower..
jaka ta nowa rama dartmoora jest zjebana :-/ zal mi ciebie i twojemu rowerowi...bike to *******...amor,korby rozpacz :/...i po co sie lansujesz czyms co nawet nie jest dobre ?...lepiej idz pojezdzij a nie takie tamaty dajesz...grrr dh-zone.com przez takie cos traci reputacje :-/
w skrucie :
nik niema ci zazłe tego że twuj rower wygląda jak wygląda
( sam niemam zadużo kasy i moj tez sie zadobrze sie nieprezentuje :P)
ale naboga poco ten temat niedość że treść jest z dupy to jeszcze niema sie czym chwalić !! a codo ludzi któży mowią żebyś niewystawiał tego na pinku to sie niesugeruj bo to jest strona ogulnie dostempna :)
oponk@ ty jesteś bratem evera? może to z toba jakaś rodzinka? We 2 wymiatacie :)
Ja oceniam rower na 15 naprawde super sprzet mało kto ma taki w Polsce jesteś the best razem ze swoim bikiem i nie wiem czym. Może niedługo wsadzisz zdjęcie swojego klopa i powiesz żeby Ci go ocenić?
jezu masz sprzet jak miliony 13latków którzy zaczynaja zabawe z tym sportem i sie chwalisz, a nie ma czym!!
idz lepiej jeździc naucz sie czegos... jezuuuuu
pozatym nie widze sensu wystawiania milionów zdjec samego roweru(choć sam to robie ale ze wzgledu na dokumentacje:D)
lepeij porób na biku fajne triki to wtedy spoko wystaw po konsultacjii z nami;p